Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha megkérdeztek egy pasit akár msn-en akár élőbe hogy volt e már barátnőd? És azt feleli hogy még nem. Akkor ez visszataszító tud lenni, vagy inkább örültök neki?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:12
Legalább vannak még értelmes emberek...:)
19:03-as voltam.
Hát ha 19 vagy, akkor meglepő, nem mondanám hogy örülnék neki, de ha amúgy minden oké veled, akkor nem hiszem hogy zavarna. 20L
A 15 éves kis p.öcsnek meg üzenem, hogy k.urva gyorsan fogja be a pofáját, mert az ilyen kis balfa.szokból lesznek a legundorítóbb pasik a világon. Szart se tudsz te az életről kiskölök.
Ja és nem szoktam káromkodni, úgyhogy ezt vedd komolyan.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:27
Valószínűleg azért ennyire "meglepő", mert ma már egy teljesen el.aszott világban élünk, ahol már-már mindenkinek drogosnak, alkoholistának vagy éppen nem szűznek kell lennie...mintha ez törvényszerű lenne...Aki pedig egy kicsit konzervatívabb beállítottságú, mint például jómagam is, azt egyből lenézik.
De amint látom te is az értelmes emberek közé tartozol, ami nagyon ritka! :)
én meglepődnék, de nem taszítana, ha már ismerlek és TE magad nem taszítasz akkor ez a tény sem fog..
amúgy a 15éves biztos nagyon jó az ágyban... nevetséges.
21/L
Nekem sem volt még barátnőm.
Na és mi van akkor?
Azért mert nem volt, mitől vagyok "kevesebb" mint a többi ember?
Én már olyan dolgokat vittem végig, amiket nagyon kevesen ennyi idősen.
18/F
20:10 szarnak verted a fark.ad XD
vagy csak kifüggtél valami szar online játékot
XD
21:10
lehet h van benne valami de én a 'konzervatívaknak' nem hiszek mert olyan nincs h nincs szexuális igényük 19 évesen
10:41
Evvel leminősítetted saját magad.
Nem kockulásról és hasonlókra gondoltam.
De hány olyan 18 éves ember van aki magának épít erősítőket,diszkófényeket, és ehhez hasonló cuccokat?
Válasz: NEM SOKAN, szinte nincs is ilyen ember.
Szóval el lehet kussolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!