Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egy férfi együtt több éve egy túlsúlyos nővel, ha a vékony az ideálja és lenne is lehetősége vékony barátnőt találni?
1. Talán mert szereti.
2. Semmi köze hozzá másoknak.
3. Lehet nem volt mindig túlsúlyos.
Amikor összejöttem a párommal, akkor 56 kg volt. Közben lett egy betegsége, nem keveset hízott. El kellene hagynom 14 év után, amiért a diéta és a sport ellenére kínkeservesen mennek le róla a kilók?
Így is ugyanúgy imádom és kívánom, ugyanúgy van rendszeresen szex is. Valószínű ő is kaphatna nálam jobb férfit, mert így is vonzza a pasikat és én is kaphatnék megint 50 kg körüli barátnőt.
De szeretem, közös az életünk, az élményeink, mindenünk. És vele akarom leélni az életem. Nem mellesleg ilyen nőt mint ő, nagyon nehéz találni, tényleg nem mindennapi belsőre sem, és nekem így is tetszik. Ha valaki megkérdezné, hogy miért nem hagyom el, azt hiszem páros lábbal rúgnám fel. ;)
35F
Értem. Az azért érdekes h a barátnőd látta h mennyit változol és még sem volt meg benne a motiváció h esetleg ő is alkothatna magán valamit. Persze előfordulhat h így is jól érezte magát, de én csak a saját példámból tudom mondani h ez nincs így. Ezért is próbálok tenni a kinézetemért.
Neked minden esetre további sok sikert kívánok. Én is majd túl teszem magam ezen a dolgon, amit akkor tett a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!