Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedvelem az exemet, de elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedvelem az exemet, de elég fura dolgai vannak. Mit tegyek? Részletek lent

Figyelt kérdés

Szerintetek el kéne őt felejtenem?

Több mint egy éve külön vagyunk.

Nemrégen véletlenül összefutottunk a városban, és végül együtt töltöttük a délutánt. Nagyon jól éreztem vele magamat. Annyit nevettem. Eskü olyan volt mintha egy szerelmes kamaszlány lennék.

A külön töltött időben voltak kapcsolataim, de senkivel se éreztem magamat annyira jól mint most vele. Azóta nem tudom most megint kiverni a fejemből.

Azonban az hagyján hogy mégha valami csoda folytán ő is érezne irántam valamit...

Vannak vele gondok. Eljár inni. Néha napján drogozik is. A családom és az a kevés barátom aki van, azok mind utálják azért amiket velem tett a múltban (nem csalt meg soha csak szemét volt velem jó párszor)

Én hülyét kapnék ha ő minden héten menne bulizni és engem nem vinne el... oké hogy nekem nincsenek helyi barátaim akik nem messze laknak. De ő tuti nem engedne be engem a haveri tásaságába. Régen se eresztett engem össze a barátaival.

És kissé zavar hogy nem az a gavallér alkat. És itt most nem az zavart hogy nem halmozott el ajándékokkal, hanem hogy szerintem előbb nézte volna végig ahogy szomjan halok mintsem hogy meghívjon egy italra :D

Meg annyira tapasztalt szexuálisan mint én és félek hogy elszúrná, figyelmetlen lenne, kárt okozna bennem.

De ettől függetlenül annyira szeretek vele beszélgetni és annyira szép a mosolya és olyan jól egyezik a humorunk is.

Félek hogy ugyanolyan görény lenne mint régen :/

Szerintetek mit csináljak? Próbáljam valahogyan elfelejteni?

Ő hisz benne hogy általánosságban az emberek változnak, én nem igazán :/

20/L

2018. márc. 31. 23:42
 1/4 anonim válasza:
100%
Hűha
2018. ápr. 1. 01:18
 2/4 Noren1989 ***** válasza:
100%
Addig olvastam, hogy egy ève külön vagyunk, ès hogy ex. Innentől mègis min megy a pörgès?
2018. ápr. 1. 08:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hú de fiatal vagy...

Amit nem értek ez a szex dolog. Volt egy lány én 20,5 ő 20 együtt vesztettük el. 4évig nem tettem benne kárt.

Különben drogos alkesszel kezdene a halál.

2018. ápr. 1. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mitől nem volna ugyanolyan görény, mint eddig volt?

Főleg, ha megerősíted neki, hogy mindegy, csak legyen.

Előrébb volnál, ha lennének barátaid, és nem kéne körbe körbe keringened.

2018. ápr. 1. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!