Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok arról, aki ilyen sapkát visel?
2018. márc. 31. 16:39
4/13 anonim válasza:
Stílustalan, agyilag éretlen, egyéniség nélküli. Ezek szoktak eszembe jutni.
5/13 anonim válasza:
Hogy leragadt tini szinten. Ha csak nem az illeto is tini
6/13 anonim válasza:
Fos,mert egyenesen hagyják a siltet,nem hajlítják be. Régen a baseball sapkának meghajlították a síltjét,jobban is nézett ki. Ez így ilyen "öcsi,öcsike sapka,egyenes silt,én vagyok Öcsi." Ez jut eszembe,ha meglátom.
7/13 anonim válasza:
Mi ez a sok kérdés erről a sapkáról?
Egy kamerába hunyorogva néző 13 éves kisfiú jut eszembe róla, aki kemény csávónak tartja magát, mert egyszer beleszívott egy cigibe. Már egy másik kérdéshez is írtam, hogy gáz, hacsak nem 16 év alatti vagy amerikai gettós feka rapper vagy. Gondolom egyik sem vagy, úgyhogy ha örökké szűz akarsz maradni, akkor hordd nyugodtan.
9/13 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy nem egyezik az ízlésünk, semmi többet.
10/13 anonim válasza:
A legjobb, mikor rá sem húzzák rendesen a fejükre, csak félig. Na én attól spec röhögőgörcsöt kapok :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!