Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz az, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az, hogy ha egy lány nem sminkel, nem ad annyit a külsejére, az azért van mert elégedett magával, van önbizalma?

Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
59%
én nem sminkelek, csak egy kis rúzst szoktam felcsapni mert jól esik, de igazából lusta is vagyok hozzá meg nem is vagyok jó benne.. az önbizalmam átlagos, nem akarok megfelelni senkinek, nem érzem magam kevesebbnek mert én nem sminkelek, még senki sem tett rá megjegyzést szóval nem érdekel :D
2018. márc. 31. 16:08
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Minek kenjek annyi vegyszert az arcomra? Most csináltattam microblading szemöldök tetkót. 32 éves vagyok, de a kozmetikus azt hitte 23-nál nem vagyok több!!! Mi a titkom? Nem kenek magamra semmi csoda vackot és persze genetika. Csak vízzel mosom az arcom. Alkalmakra sminkelem csak magam, és rendszeresen edzek. Nem, nem vagyok igénytelen, adok magamra. Nem függ össze az önbizalommal.
2018. márc. 31. 16:26
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a kettő nem függ össze vagy nem feltétlen függ össze, mert akkor ilyen alapon, valaki csak azért sminkel, mert smink nélkül nincs önbizalma? Vagy éppen fordítva, aki sosem sminkeli magát annak nagy az önbizalma? Nyilván mindkét esetre lehetne találni példát és ugyanúgy ellenpéldát is, mert egy problémás bőrű embernek adhaht önbizalmat egy kis smink. Viszont van, aki nem szeret/ nem tud sminkelni vagy nem is érdekli őt ez az egész, de ez még nem jelenti, hogy önbizalma is van.

Az önbizalom belülről fakad és nem onnan, hogy ki mennyi sminket visel és mennyit foglalkozik a külsejével, vagy éppen pont fordítva.

2018. márc. 31. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azért nem, mert nem igazán érdekelt sosem. A szemöldökömet ki szoktam húzni, mert úgy szebb és mert világos egyébként a színe. Az meg nem tetszik. Kb ennyi nálam a smink, ritkán pedig használok még szempillaspirált.

Volt egy időszak, amikor egy barátnőm ki sminkelt, szép volt, de hozzáteszem, hogy ő kozmetikus. :D

További okok még: nyáron lefolyik az arcomról, a bőrömnek pedig nem tesz jót az alapozó, de a bb krém sem, mert az egyébként pattanás mentes bőröm rögtön ragyás lesz.

Így hát nem, kösz, élek tovább smink nélkül. :)

2018. ápr. 1. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!