Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már aki egy rossz kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már aki egy rossz kapcsolatot megmentett és jó lett belőle?

Figyelt kérdés

Életem első szerelme nagyon szeretem még a mai napig már 5 éve de a kapcsolatunk nem túl jó, nem igazán foglalkozik ugy velem ahogy szeretném sokat veszekszünk mert mindketten mást akarunk és többször szakitottunk már. De valamenyikünk mindig kereste a másikat eddig 1 napot se hagytunk ki hogy nem beszéltünk most megint szakitottunk 2 és fél napig nem beszéltünk ilyen sokáig sose szakitottuk meg a kapcsolatot és most megint megkeresett hogy szeret és ne hagyjam el.

Szeretem de ha együtt vagyunk csak veszekszünk és néha annyira jó lenne egy új kapcsolat teljesen tiszta lapokkal de ez vele nem lehetséges, vele csak a rosszakar próbáljuk kiradirozni és nem lehet mert mindig ott lesznek.

Nem stabil a kapcsolat egyántalán tudom hogy szeret és én is szeretem de ez kevés ugyérzem.

2018. márc. 31. 10:49
 1/1 anonim ***** válasza:

"Életem első szerelme nagyon szeretem"

Az ilyen ostoban p.csak mint te, sosem adjak fel a remenyt.

2018. márc. 31. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!