Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavaró lányok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró lányok egy olyan pasi, aki kissé döntésképtelen és néha hisztizik, ha nem tud döntést hozni?

Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%
A szerelemnek nem igazán van személyiségformáló hatása.
2018. márc. 30. 22:08
 12/17 anonim ***** válasza:
nagyon zavaró. voltam együtt ilyennel, igaz, fiatalabb volt nálam, de nagyon hisztis. kikészített teljesen. szerencsére rég vége.
2018. márc. 31. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Mivel nem szoktam hisztizni, nem lennék olyan férfival, aki igen.
2018. márc. 31. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Egy leszbit biztosan nem zavarja
2018. márc. 31. 20:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem ettől függne, hogy megszeretem-e. Látatlanban nem tudom az adott illetőnél nekem mennyire lenne zavaró, de ha ki is mutatná, valószínüleg csak aranyosnak gondolnám.
2018. ápr. 1. 03:43
 16/17 HaEv ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ha jól belegondolsz, nincs döntésképtelen pasi - valamilyen döntést mindig hoz.

Ha nem hoz döntést, azzal eldöntötte, hogy más fog dönteni helyette. Nekem férfi kell, ha gyereket akarok, örökbe fogadok és az életkori sajátosságainak megfelelően természetesen meghozom helyette a döntéseket.

A másik: a szerelem nem csodaszer! Ezen a problémakörön ha változtat, akkor ront rajta.

Nem tudom, te melyik vagy.

Ha te jársz egy döntésképtelen pasival, akkor szerintem el kell döntened, hogy felvállalod-e így, hogy az anyja is vagy egyben, vagy inkább keresel egy férfit. Bár az utóbbi igencsak ritka.

Ha te vagy a döntésképtelen pasi, akkor itt egy jó tanács: dönts. Ha nem jól döntesz, lehet korrigálni később, de ha nem döntesz, nem vagy férfi. Ezen egyvalaki tud változtatni és az te vagy! Gyakorolj, hamár gyerekkorodban a szüleid állandóan eldöntöttek helyetted mindent és nem tanítottak meg rá. Most felnőttként nehezebb, ja, de könnyen megtanulható.

2018. ápr. 2. 10:11
 17/17 fogd válasza:
Valószínűleg, nem adtad meg, a megalapozott döntéshez szükséges információkat.Az információhiányos ember jobban teszi ha nem dönt, akkor meg főképpen, ha még siettetik nógatják is. A döntéseknek következményei vannak, az ő esetleges rossz döntésének rossz következményeit a siettetők nem szokták átvállalni.
2018. ápr. 8. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!