Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez másssal is előfordult már? Miért van ez? Figyelmesen olvasd végig
22/F vagyok, hetero, még nem volt barátnőm, de nem is igazán szeretnék. rövidtávra elvből, hosszútávra meg nem lehet manapság senkiben sem megbízni.
aszexuális nem vagyok, mert szoktam önkielégíteni.
és b uzi sem mert lányokra csinálom.
azon gondolkoztam, hogy talán a rossz gyermekkor miatt van (nem ért nem zaklatás, csak folyamatos feszültség, veszekedések stb.)?
emiatt sincsenek barátaim sem, valahogy rájuk sem vágyok.
Biológiai késztetést érzek rá, hogy legyen barátnőm, de nem érzem hogy kell, mert akkor csak "függnék" valakitől, én pedig szeretek önálló lenni.
Mit szóltok ehhez?
Ez hosszabb távon, hogyan fogja befolyásolni a mentális egészségemet és a testit? utóbbinál gondolok a pszichoszomatikus tünetekre ill. arra hogy a mentális egészség hatással van a testre is, nem hiába "ép test, ép lélek"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZ olyan válaszokkal kíméljetek, hogy majd megtalálom az igazit, ez rohadtul nem igaz szerintem úgyhogy erre a mondatra ne is koptassátok a billentyűzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!