Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam néha, hogy ő nyissa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam néha, hogy ő nyissa ki a befőttes üveget?

Figyelt kérdés

Úgy nőttem fel, hogy majdhogynem mindent meg tudok oldani a ház körüli kisebb problémák közül. Annyira nem nag dolog, de például ez a befőttes üveg kinyitós dolog is, amiben a férfiak szeretik "fitogtatni" az erejüket. :D

Azt viszont nem tudom, hogy általánosságban erre hogyan reagál az ellenkező nem.

Férfiak, hasonló helyzetben ezek a dolgok sértenék az önérzeteteket vagy örülnétek, hogy a barátnőtök önállóan is elboldogul az apró férfiasnak nevezett dolgokkal?

2018. márc. 30. 18:42
1 2
 11/19 anonim válasza:
0%
Én 13 éves lány létemre simán kinyitok egy befőttesüveget
2018. máj. 1. 09:46
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

"Sosem értettem, a nők mi a fszért nem tudják behelyezni magukat oda, ahová valók" =>??? A konyhába? A söprűhöz, a felmosóhoz? Na az ilyen felfogásúakat ignoráltam mindig...

Am ha nem megy a befőttes üveg kinyitása, késsel a kupak alá piszkálok, és hopp, már nyílik is :D

2018. máj. 1. 10:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Akkor hagyd el a 18 éven felülieknek szóló kategóriát és/vagy fejleszd a szövegértési képességeidet...
2018. máj. 1. 10:12
 14/19 A kérdező kommentje:
A kérdés nem feltétlenül csak a befőttes üvegekre irányult, inkább amolyan hasonlatszerű volt. Nincs olyan életképtelen (egészséges) ember, aki nem lenne képes kinyitni egy üveget... lássatok egy kicsit tovább a kérdésnél, kérlek! :)
2018. máj. 1. 10:14
 15/19 anonim ***** válasza:
44%

#12 vagyok, én értem, mire irányul a kérdés, így akkor belemegyek kicsit.

Sok éven át éltem férfi nélkül (anyám elvált volt), én is neveltem egyedül a lányom közel 3 éven át, így nem igazán van olyan, amiben rá lennék szorulva alapjáraton egy férfi fizikai segítségére. Mióta a párommal vagyok, persze más a helyzet, mivel a 3 év alatt másodjára vagyok terhes, és harmadszorra fogunk pl költözni, így pakolgatás, cipelgetés nyilván rá marad. Egyéb esetben megosztás van, közösen takarítunk, meg hasonlók.

Volt, hogy ágyat kellett összerakni, neki nem volt türelme kikeresni, mi hova megy, így én csináltam meg, ő addig elmosogatott, meg felvagdosta a kajához valót. Nem csinálunk ügyet abból, mi férfias és mi nem.

2018. máj. 1. 10:30
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Ha lenne párom,de ugye nincs az ocsmány fejem miatt (de ez egy másik történet), nem igényelném,hogy adja át a befőttes üvegek kinyitni,vagy bizzon rám bármilyen más munkát,csak azért,hogy jól essen az egomnak,hogy én vagyok a férfi. Ha megtudja és szereti csinálni a "férfi" munkát,akkor hagy csinálja. Nem vagyok híve az ilyen ősbabár felfogásnak,hogy a nőnek csak a konyhában a helye, a szerszámai pedig a főző eszközök. Egyébként belegondolva igazából nem is lehetne így kategorizálni a dolgokat,hogy férfi vagy női munka. Egy nő is eltudja sajátítani azt,amire képes egy férfi,jobban mondva,azt amire általánosságban azt mondják,hogy ez férfi munka. Itt van pl.az egyik válaszoló,aki összerakta az ágyat,vagy egyéb más dolgokat csinált, de ismerek személyesen rajta kívül több ilyen nőt is.
2018. máj. 1. 10:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem nincs sajnos nyitóm, volt hogy le kellett vágni a kupakot, úgy rá volt szorulva.

A másik kritikus pont az, amikor lehagyják az ásványvizes flakon kupakjáról a perforációt, többnyire ahhoz is kés kell.

2018. máj. 1. 13:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Mikor elolvastam mi a kérdés nevettem egyet 😂 ha ezen megsértődik egy pasi az gáz
2018. máj. 1. 13:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Neee!!! Így is nagy a férfi ego. Miért kell meg így is növelni?

Igyekszem önállóan megoldani mindent

Nem játszom el a gyenge béna szerepet hogy a férfi lelke megnyugodjon

2018. máj. 1. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!