Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orosz férfiak tényleg ferfiasabbak?
Te fanatikusan rajongsz az oroszokért?? Már a 90edik kérdés ahol az orosz férfiak a téma.
De amúgy válaszolva a kérdésre, szerintem igaz amit irtál. Én ismerek orosz férfit
Egy orosz gamer férfinál nincs is férfiasabb!
(remélem értitek az iróniát)
Jaj, hát a családunkba beházasodott egy orosz férfi. Tényleg magas, de cserébe egy giliszta és teán kívül nem tud mást főzni. Mondjuk nem tudom, mire gondolsz, hogy önellátó, hogy ő is el tud menni a boltba?
Egyébként az úriember nővérem férje és, amikor a gyerekére rászálltak az iskolába, akkor a nővérem ment be lerendezni egy csapat fiút, meg amikor a szomszédjuk átdobálta hozzájuk a szemetet, nővérem ment át beszélni velük, szóval azért csípőből cáfolom, amiket írtál, de biztos putyinisztánban csak igazi macsók élnek. :D
Megint orosz hét van?
Szerintem nem nemzetiség függő, hogy ki milyen önellátó, stb.
Mamegint..........
Nem unod meg?
Bammeg. Hosszuhetvege, utazz mar ki....
Hát nem tudom,nem a legjóképűbbek az biztos.
(Oroszországban élő fiatal lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!