Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszex vagyok? Tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok? Tetszik egy lány, pedig volt már egy fiúbarátom.

Figyelt kérdés

21 éves vagyok és volt egy 7 hónapos kapcsolatom egy 35 éves férfival,aki jól átvert....

Jó volt vele többnyire,de most valamiért úgy érzem tetszik egy lány,vagyis annyira jól érzem magam vele....

Szóval,ha a közelembe kerül,olyan furcsán érzem magam.

Soha nem tudtam kimutatni az érzéseimet,mindig egyedül voltam,se legjobb barátnő,senki akivel meg tudtam volna beszélni a problémáimat.

De vele valamiért olyan más...neki el mertem mondani olyan dolgokat,amit másoknak nem.

Ebben az a pláne,hogy 17 éves és 60 éves hapsival van együtt.

Ez kicsit fáj.

2010. jún. 11. 06:01
 1/8 anonim ***** válasza:
De makker a tata!
2010. jún. 11. 06:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Szerintem undorító.

Mi az hogy makker?

2010. jún. 11. 06:58
 3/8 anonim ***** válasza:
o.O jéézusom
2010. jún. 11. 07:09
 4/8 anonim ***** válasza:
azigen xDDD
2010. jún. 11. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit minden nő kiváncsi hogy milyen lehet egy másik nővel együtt lenni(és ezt most nem a szexre értem hanem mint párkapcsolatra).Nagyon könnyen megnyílsz annak a lánynak, de ettől még nem vagy biszex...ehez kicsit több kell.De nyugodtan ismerkedj meg vele jobban.Nincs veszteni valód..
2010. jún. 11. 07:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne legyél lezli:...
2010. jún. 11. 07:46
 7/8 anonim ***** válasza:

A Makker fogalma:

Az egy olyan személyiség akinek nincs élete csak egy fullos PC -je, haveri társaságát a Team Speak nevű programmal éri el, van 250fps -e fixen, egy sz@rráhaxolt cfg -je és minden körben meglő legalább 2db +10et de van mikor a 15öt is beadja neki. És persze Lanon is abálja az embereket.

Csipával azt ad be neki amit akar. Ha lámpásból meglövi kékház futót +10 két headben tálalva.

Amúgy jófejek:)

2010. jún. 11. 08:26
 8/8 anonim válasza:
nyugi nekem is bejönnek a lányok mondjuk a pasik nem de majdnem ugyanaz mint a tied 14/F
2010. jún. 11. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!