Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? Tetszik egy lány, pedig volt már egy fiúbarátom.
21 éves vagyok és volt egy 7 hónapos kapcsolatom egy 35 éves férfival,aki jól átvert....
Jó volt vele többnyire,de most valamiért úgy érzem tetszik egy lány,vagyis annyira jól érzem magam vele....
Szóval,ha a közelembe kerül,olyan furcsán érzem magam.
Soha nem tudtam kimutatni az érzéseimet,mindig egyedül voltam,se legjobb barátnő,senki akivel meg tudtam volna beszélni a problémáimat.
De vele valamiért olyan más...neki el mertem mondani olyan dolgokat,amit másoknak nem.
Ebben az a pláne,hogy 17 éves és 60 éves hapsival van együtt.
Ez kicsit fáj.
Szerintem undorító.
Mi az hogy makker?
A Makker fogalma:
Az egy olyan személyiség akinek nincs élete csak egy fullos PC -je, haveri társaságát a Team Speak nevű programmal éri el, van 250fps -e fixen, egy sz@rráhaxolt cfg -je és minden körben meglő legalább 2db +10et de van mikor a 15öt is beadja neki. És persze Lanon is abálja az embereket.
Csipával azt ad be neki amit akar. Ha lámpásból meglövi kékház futót +10 két headben tálalva.
Amúgy jófejek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!