Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődött meg azon a barátnőm, hogy egy szivaccsal dúsan kitömött melltartót vettem neki ajándékba?
Le fognak pontozni, mert biztos én is hülye p**csa vagyok, de én is azt mondom, hogy azzal biztosan nem fogod növelni az önbizalmát, ha erősíted benne azt, hogy ő nem elégedett a melleivel és van is rá oka - azaz veszel neki egy push up melltartót (ami egyébként tüneti kezelés), ez sem oldaná meg az önbizalomproblémáját.
Nekem ilyenkor az esik jól, hogy elmondja a párom, hogy neki pont olyan formájú és méretű mellek tetszenek, mint amilyen nekem van.
Pl. ez másik terület, de én azt mondtam neki, hogy az orromat akarom megműttetni. Erre ő azt mondta, hogy semmi baj sincs az orrommal, ő így szereti és szerinte nagyon szép formája van. Szóval nem azt mondta, hogy jó, akkor elkezd velem gyűjteni az orrműtétemre. :D Ha érted mire gondolok...
Szia.
Én nem sértödnék meg vérgre örülnék egy ilyen kedves aranyos fiúnak aki törödik velem úgy ahogy te vele.😘
24 éves vagyon nekem még sose volt senkim ilyen hisztis csajoknak meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!