Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sértődött meg azon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődött meg azon a barátnőm, hogy egy szivaccsal dúsan kitömött melltartót vettem neki ajándékba?

Figyelt kérdés
Folyton ott picsog a tükör előtt, hogy nagyobb melleket szeretne, és mindig azon fantáziál, hogy egyszer majd megműtteti a melleit, ha lesz rá pénze. Én a műtétet ellenzem, de ha optikailag rá akar segíteni az ügyre, abban partner vagyok. Ezért is vettem neki extra nagy szivaccsal ellátott melltartót, jó sok utánajárással. Amikor átadtam, még örült meg boldogan próbálgatta a felsőivel, ma reggel viszont már furcsán viselkedett, és azon kesergett, hogy nem fogadom el a melleit. Egy éjszaka alatt változott meg a hangulata? Mitől?

2018. márc. 27. 14:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Le fognak pontozni, mert biztos én is hülye p**csa vagyok, de én is azt mondom, hogy azzal biztosan nem fogod növelni az önbizalmát, ha erősíted benne azt, hogy ő nem elégedett a melleivel és van is rá oka - azaz veszel neki egy push up melltartót (ami egyébként tüneti kezelés), ez sem oldaná meg az önbizalomproblémáját.

Nekem ilyenkor az esik jól, hogy elmondja a párom, hogy neki pont olyan formájú és méretű mellek tetszenek, mint amilyen nekem van.

Pl. ez másik terület, de én azt mondtam neki, hogy az orromat akarom megműttetni. Erre ő azt mondta, hogy semmi baj sincs az orrommal, ő így szereti és szerinte nagyon szép formája van. Szóval nem azt mondta, hogy jó, akkor elkezd velem gyűjteni az orrműtétemre. :D Ha érted mire gondolok...

2018. márc. 27. 17:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Én nem sértödnék meg vérgre örülnék egy ilyen kedves aranyos fiúnak aki törödik velem úgy ahogy te vele.😘

24 éves vagyon nekem még sose volt senkim ilyen hisztis csajoknak meg van.

2020. jan. 24. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!