Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy egy férfi tényleg engem akar, vagy csak egy lyul vagyok a sok közül, ami összejött neki?
Te most komolyan nem veszed eszre, ha valaki valoban erdeklodik irantad?
Komoly EQ es IQ hiany lehet nalad.
Én a magam részéről onnan tudtam, hogy odafigyelt rám. Sokat puszilgatott, hozott vitt, mint egy hercegnőt, semmi soha nem teher neki. Tehát mondhatni mellette királynőnek érzem magam és érezhetően többet akar. Nem csak tervez, hanem visz is. Nem csak elhív, meghív is. Nem csak ő van, hanem mi vagyunk a jövőbeni terveiben. És képes miattam olyan lemondásokra adott esetben az élet ügyes-bajos világában, amit olyan pasi nem tenne meg, ha tényleg nem szeretne...
Ezt érzed ;)
"Arról nem is beszélve, milyen sok férfi megy csak a szexre, és mindegy nekik, mi nőtte körbe a lyukat."
Bezzeg, ha férfiként azt mondanám, hogy sok csaj ribi és a pénzre hajt, akkor én lennék a gonosz szexista...
"Vannak, akik ismerkedés elején nagyon meggyőzően alakítják, hogy komolyan érdeklődnek..."
Pont erről szólt a #9-es válaszom, amit minimum 2 ember primitív önérzete lepontozott.
#19: Ez az oldal tényleg azok gyűjtőhelye. :/ Jöv héten már fel sem jövök, teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!