Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
Nem járok semmilyen körökbe, a pasit netről ismertem meg.
A barátait, párját megválogathatja az ember, de a család az adott. Apám orosz és alkoholista. Évek óta azon sztorizgat, hogy Oroszországban melyik haverjával mikor hogy b*$ztak be (igaz, ő a magyarok között is feltalálta magát, ami a társaságot illeti...) Volt szerencsém találkozni távolabbi orosz rokonokkal, a vodka csúszott szép számmal.
De szó szerint azt írtam, nem ritkaság, és nem azt, hogy minden orosz alkoholista.
Romákat se szabad általánosítani, de tapasztalat tulajdonában én azzal se jönnék össze.
14/16 anonim válasza:
össze akartam jönni egy orosz alfahímmel, de csak egy fuckboy volt :c
16/16 anonim válasza:
Szerintem ez nem nemzetiség-függő ha normális igen, ha nem akkor nem. Mi ez a kérdés? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!