Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet, hogy nem jön meg már 3 és fél hete? :/ Biztos h nem vagyok terhes.
Figyelt kérdés
Üdv, csak egy rövid kérdésem lenne.
Szoval, holnap lesz 3 és fél hete, hogy nem jött meg a szokásos időben..
Namost,
- 1000% hogy nem vagyok terhes
- Nem fáztam fel, nem betegetem meg az utobbi időben
- Ne szedek semmiféle gyogyszert, vagy fogamzásgátlot
- Teljesen épp és egészséges vagyok :D
Viszont általába amugy is szokot késni mindig 3-4 napot..
Szoval légyszi segítsetek, hogy mitől lehet, mert kezdek eléggé félni :S
Meg egyátalán.. ilyenkor mit kéne csinálni? Dokihoz elmenni? Még sose voltam :/
Köszi a válaszokat, 17/L
2010. jún. 10. 20:01
1/4 anonim válasza:
Ha még egy hónap kimarad, akkor doki.
2/4 anonim válasza:
Én már most elmennék. Dokitól meg ne félj
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, a normális időtartam a menstruálás között 28 nap. Persze ez mindenkinél változó, de az is lehet, hogy valami miatt aggódsz, stresszelsz, ilyenkor is gyakran felborul a menzesz. Viszont az aggodalmaskodásnál minden jobb - keress fel egy nőgyógyászt, ha úgy érzed, szükséges. =)
4/4 anonim válasza:
A normális 25-35 nap. Szóval ha mindig késik 3-4 ,napot, akkor az nem is késik, csak hosszabb a ciklus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!