Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek zárja be mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek zárja be mindig az ajtot? Help!

Figyelt kérdés

A barátnöm es én már egy éve együt vagyunk.

Amikor at jön hozzám és néha magára zárja a wc ajtót. Minek?

Én nem szoktam. Engemet nem zavar ha valamit hall vagy szagot érrez.

Montam már neki hogy ez hülyeség. De ő azt mongya szégyelli.

Lehet hogy titokban ott smsezik valaki másal??

2018. márc. 23. 21:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Akkor most kérjem meg a szülőimet hogy tegyenek fel ajtot a furdoszobara?

Husvétra utazzunk le a baratnömel hozzánk.

Négy napra.

Fürdes sem titok a családban.

Nem merek a szerelmemnek szóllni elöre

2018. márc. 23. 22:13
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha van benned gerinc és szereted a barátnődet, akkor szólsz neki.

Biztos nem fürödnék egy idegen pereputty előtt. Előző barátnőid is a család előtt pucérkodtak?

2018. márc. 23. 22:17
 13/25 anonim ***** válasza:
Hàt az furcsa hogy magsval viszi a telefont wc-re de csak akkor nem ha vmeik rokonsval chatal és az magàn dolog ha fontos ugy is elmondja ha veled is kapcsolatos lenne .Am meg az normàlis hogy nem àllsz felette mikor dob egy sárgát .Ha zavar akkor kérdezd meg tőle a reakcioja ugy is elsrulja .
2018. márc. 23. 23:24
 14/25 anonim ***** válasza:

A fürdő,illetve a WC az egyetlen olyan hely ahova ha bemegyek akkor hagyjon békén a párom,ès ne jöjjön be.

Exemmel mikor együtt éltünk sokszor én is magamra zártam az ajtót.Bezzeg mikor Ő volt bent én simán bementem,nem zavarta.

Valahogy nekem idő kell mig képes leszek megnyilní e téren neki vagy éppen nála.

Volt olyan is,hogy mikor nála aludtam nem mertem elmenni reggel wcre.

Nem tudom megmagyarázni,hogy ez miért van.

2018. márc. 24. 00:26
 15/25 anonim ***** válasza:

6 év és 1 gyerek után (az apás szülés is elég intim) sem állunk egymás mellett, amikor a másik a dolgát végzi. A wc sajnos nincs külön a fürdőtől nálunk, de csak nagyon szükséges esetben zavarjuk egymást ilyenkor.

Az meg, hogy nincs a fürdőn ajtó, számomra nonszensz. Nem gyakran látogatnék egy ilyen családot.

2018. márc. 24. 07:18
 16/25 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális.. szegény barátnőd...
2018. márc. 24. 08:38
 17/25 anonim ***** válasza:
Nincs ajtó? Basszus, én nem fürdenék a párom családja előtt. Igen, tegyenek fel ajtót.Igen, szólj előre, hogy nincs ajtó.
2018. márc. 24. 12:11
 18/25 anonim ***** válasza:

Az én exeméknél is az volt a szokás, hogy simán bement bárki beszélgetni hozzá a klotyóra- nekem ez olyan idegen, és ebből fakadóan aztán jó sok más is.

Hogy kulcsra miért zárja azt nem vágom - de gondolom, kinézi belőled hogy te is bemennél.

Ha a szüleidet az zavarja....

nemkell a saját szokásaitaokat mástól elvárni, nem attól bensőséges egy kapcsolat, ha szarás közben is együtt vagytok.

2018. márc. 24. 18:41
 19/25 anonim ***** válasza:

Én eleve össze sem jönnék ekkora gyökérrel, mint te vagy.

MAGÁNSZFÉRA! Hallottál már erről? Spec. hülyé kapnék, ha bármikor csak úgy rámnyithatnál a wc-n, mert NEm normális dolog.

Más egész nap meztelenül közlekedni a párunk előtt, meg más égignézni ahogy szarik.

2018. márc. 25. 17:50
 20/25 anonim ***** válasza:

Tudod, normális ember magára zárja az ajtót! Alap dolog!

Ennyi tiszteletetet te is adhaznál, hogy nem suagoltatod mással a sz@rodat!

2018. márc. 28. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!