Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik tetszik jobban? Testesebb nő nagyobb mellekkel, vagy vékony nő kis mellekkel?
Tudom, az ideális a vékony nő óriási mellekkel, de természetesen elég kevesen néznek ki úgy.
Nem extrém szélsőségekre gondolok, a vékony legyen mondjuk 50-55 kg/B kosár, a testesebb pedig 70-75 kg/E-F kosár.
Ki is derült a kérdés apropója.
Nekem a 9-es válaszoló által linkelt képen csaj is bejön, a melleivel sincs gáz azon kívül, hogy ugrálni nem fognak soha lovaglás közben, de ezen kívül semmi.
Fel kellene fogni, hogy a férfiak bár megnézik a csöcsöket, nem ez alapján fog eldőlni, hogy milyen nőt akarnak. Lehet a leggyönyörűbb melle egy nőnek, ha az arca vagy stílusa nem tetszik.
De most ennek a 2 szélsőségnek a fejedbn mi értelme??
Miért nyugtat meg téged, ha pl azt írják, hogy inkább vékony kis mellel, mint egy telt nagy mellel?
Kérdem ezt én pl vékony alakkal és nagy mellel. (ÉS nem, nem csak megdugnának a legtöbben attól, hogy nagy mellem van)
Semmi értelme máshoz hasonlítgatnod, egy szerinted másik "rosszabb kategóriához" magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!