Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nők akik a "Macis" alkatú férfiakat kedvelik valóban? Szexuálisan is vonzónak találjátok vagy csak egyéb vélt vagy valós tulajdonsága alapján szimpatikus?
Tehát nem csak a kedvességed vagy hasonló tulajdonsága miatt, hanem szexuálisan is vonz?
Leérnád a.120kg_hoz kB milyen magasság és egyéb testalkati arányok társulnak?
Kérdés kinek mi a macis?
Nekem az ilyen alakat nagyon bejön:
Ha ennél picit nagyobb a pocak még az is tetszik,de azt már nem szeretem amikor mondjuk "nagy" melle van egy férfinak vagy ha hátán lóg a bőr.
Nekem azért tetszik,mert olyan jó érzéssel tölt el,ha nagyobb darab egy pasi,olyan védelmező tipus nekem. És szeretem a puha hasat,puha bőrt,szex közben valamiért kifejezett izgat az érintése.
Én 165 cm vagyok és 60 kg
26/N
Nekem is a macis alkat tetszett mindig. Jelenleg mondjuk én is telt vagyok inkább, de amikor vékony voltam akkor is ez jött be. Én a macis alkaton azt értem akin látszik, hogy sportol, izmosak a karjai, lábai de van rajta felesleg: pocak, stb. Nekem ilyen téren a tökéletes alkat Bárdosi Sanyi (amikor van rajta egy kis plusz), de nyilván azért ő az átlagnál jóval izmosabb.A hozzá hasonló test jön be nekem a legjobban.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!