Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak nők akik a "Macis"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők akik a "Macis" alkatú férfiakat kedvelik valóban? Szexuálisan is vonzónak találjátok vagy csak egyéb vélt vagy valós tulajdonsága alapján szimpatikus?

Figyelt kérdés
Leírnátok mégis milyen az ideális "Macis" ffi számotokra? Kort és testalkatot írjatok kérlek

2018. márc. 23. 13:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Tehát nem csak a kedvességed vagy hasonló tulajdonsága miatt, hanem szexuálisan is vonz?

Leérnád a.120kg_hoz kB milyen magasság és egyéb testalkati arányok társulnak?

2018. márc. 23. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
85%

Kérdés kinek mi a macis?

Nekem az ilyen alakat nagyon bejön:

[link]

Ha ennél picit nagyobb a pocak még az is tetszik,de azt már nem szeretem amikor mondjuk "nagy" melle van egy férfinak vagy ha hátán lóg a bőr.

Nekem azért tetszik,mert olyan jó érzéssel tölt el,ha nagyobb darab egy pasi,olyan védelmező tipus nekem. És szeretem a puha hasat,puha bőrt,szex közben valamiért kifejezett izgat az érintése.

Én 165 cm vagyok és 60 kg

26/N

2018. márc. 23. 13:54
 13/13 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is a macis alkat tetszett mindig. Jelenleg mondjuk én is telt vagyok inkább, de amikor vékony voltam akkor is ez jött be. Én a macis alkaton azt értem akin látszik, hogy sportol, izmosak a karjai, lábai de van rajta felesleg: pocak, stb. Nekem ilyen téren a tökéletes alkat Bárdosi Sanyi (amikor van rajta egy kis plusz), de nyilván azért ő az átlagnál jóval izmosabb.A hozzá hasonló test jön be nekem a legjobban.

21/L

2018. márc. 23. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!