Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A macskámmal fogok megöregedni?
21 vagyok és egyszerűen nem talál rám a szerelem. Sok pasi próbálkozik,de nekem valahogy senki nem elég jó.
Amikor még az ismerkedés elején vagyunk,már akkor találok valami hibát a másikban;lehet ez külső vagy belső; és feladom az egészet,eltűnök.
Utoljára 18 évesen ért véget a kapcsolatom,már nem voltam szerelmes a srácba(nem is tudom hogy egyáltalám voltam e). Szóval nem tudom mi van velem.
Az egyéb fizikai igényeimet úgy oldom meg,hogy egy szintén magányos srác barátommal,akivel nagyon jóban vagyunk,hetente összefutunk.
Miért lehet ez velem? Egyedül fogok megöregedni,hogy egy srácba sem vagyok képes beleszeretni?
ebből is látszik, hogy a külsőleg valamit is számító nők kis része is csak szórakozik a pasasokkal.
A többi meg....borzalom.
Es mi van akkor ha dugogat valakivel?
Jól teszi, a másik nyilván tud róla, hogy ez csak ennyi.
Nekem is volt szexkapcsolatom.
Szerelmes lettem, jó kapcsolatban élek és soha nem mennek félre.
Sztm is keress egy szakembert, jót fog tenni.
Nem lehet hogy a "szintén magányos srác barátod, akivel nagyon jóban vagy" iránt érzel valamit, csak még magad sem vetted észre?
Vagy lelki okokra visszavezethető. A szeretetet is tanulni kell és ha nem volt előtted megfelelő példa akkor rendesen el lehetsz tévedve ezen a téren. Tapasztalat sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!