Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk együtt ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
A páromnak sajnos hónapok óta rossz a keze ( nem szeretném részletezni). Fél év alatt 7x mütötték meg és most sem stabil. Sajnos pár hete nincsen szexuális életünk (volt egy intim fertözésem amiböl nem gyogyultam ki teljesen, es eddig is csak lovaglopozban tudtunk sajnos)
En meg nem kezdtem el a jogsit, a parom pedig nem tud most vezetni, buszozni nem szabad neki, es setalni sem sokat:( altalaban egymasnal vagyunk estenkent, en szoktam atmenni sokszor
Viszont csak fekszunk es filmet nezunk, honapok ota, 2-3 nagyobb esemeny volt :( en nagyon nagyon szeretem es kitartok mellette, de hogyan dobjam fel a kapcsolatunkat ebben a helyzetben? Egyebkent regen mindenfele mentunk a problema elott. Igy is jol erezzuk magunkat, de jo lenne egy kis valtozatossag.
Mozogni sem szabad neki, ülni sem tud sokáig. A szex remelhetoleg hamarosan megoldodik, jovoheten megyek nogyogyaszhoz. Addig petting termeszetesen van. De ez igy olyan rossz :(
2018. márc. 22. 14:05
2/11 anonim válasza:
Tarsasozzatok, hivjatok baratokat magatokhoz, esetleg ti látogssátok meg a barátokat. Időnként menjetek el moziba vagy szinhazba.
2018. márc. 22. 14:06
3/11 A kérdező kommentje:
Mozi szinhaz kilove, tenyleg szinte csak fekves megy. Tarsasozni szoktunk, de az a baj a baratait annyira nem ismerem, o se az enyeim :( persze talalkoztam mar veluk nehanyszor es nagyon kedvesek, de nem is lakunk egyutt. Igy eleg nehez, foleg hogy neki inkabb fiu baratai vannak nekem meg baratnoim. Eleg furi lenne ha atmennek hozza es odahivna a haverjait. Remelem ertitek mit mondok :)
2018. márc. 22. 14:09
4/11 anonim válasza:
Videojáték? Honfoglaló? Mi imádjuk a honfoglalot.
Esetleg 1-1 napon ne menj át, menjenek a haverjai és azokon az estéken mozdulj ki.
2018. márc. 22. 14:22
5/11 A kérdező kommentje:
Videojatekozni 1 kezzel nem tud, fel van kotve neki. Honfoglalozni mi is szoktunk! :) az a baj, hogy mostanaban talalkozni sem tudunk annyit suli miatt :( es azt az idot szeretnem tartalmasan tolteni
2018. márc. 22. 14:30
6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hiaba probalok turelmes lenni, neha ugy erzem mintha "haragudnek". Pl a haverja szulinapjara el tudott menni, veluk neha elmegy erre-arra nehany orara( igaz ez is ritka) viszont ok tudjak kocsival vinni. Velem viszont tenyleg csak otthon fekszunk :( elhivtam egy balba is, azt mondta o nem tud ugye tancolni se meg ulni annyit. Amit meg is ertek persze. Csak ez olyan rossz, de most nekem nincs idom a jogsira, az o felepulese meg nem egy het :(
2018. márc. 22. 14:34
7/11 anonim válasza:
Kérj meg egy havert, hogy fuvarozzon titeket ide-oda. Sztem jó lenne, ha kimozdulnátok együtt is.
2018. márc. 22. 15:55
8/11 anonim válasza:
Jézusom, ennyire ne haljon már meg :D
A KEZE rossz, attól sétálni, túrázni mg lehet. Olyan NINCS, hogy buszozni meg sétálni sem szabad... ez kamu.
2018. márc. 22. 17:21
9/11 A kérdező kommentje:
Túrázni? Remélem most csak vicceltél 😄
2018. márc. 22. 18:07
10/11 A kérdező kommentje:
Utolso, elkiserem minden vizsgalatra. Semmi kamu nincsen ebben, csontatultetese volt. Nem tudod a 7 mutet alatt miken ment keresztul, nem is vette komolyan az elejen ugyanugy csinalt mindent, emiatt is visszakerult a korhazba. Fel eve nem oleltem meg normalisan, hidd el nem csak kifogas ez.:) .... De kivanom hogy megtudd te is milyen erzes ez, ha igy allsz masokhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!