Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek melyik fájóbb, ha elhagyja a férfi egy másik nőért, vagy titokban jár félre, de mellette marad a férfi?
9-nek nincs igaza.
Egy kapcsolatnak nem feltétlen azért lesz vége mert egy másik ember már a képben van. Ha egy kapcsolat már döglődik és mindkét fél érzi hogy lassan vége, akkor könnyebben ki tudnak belőle szállni,mert elfogadják a helyzetet és továbblépnek, de ha az egyik fél küzd a kapcsolatért, a másik meg eldobja egy pillanat alatt, akkor az lepadlóz.
Ismerős házaspár évek óta próbálkoztak azzal, hogy összehozzanak egy gyereket, de nem sikerült. Volt minden, hormonkezelés, beültetés, minden. Aztán a férfi félrelépett és még aznap szakítottak majd kiderült, hogy a másik nő azonnal teherbe is esett. Azóta sem beszéltek egymással.
#7 Egyrészt a megcsalás esetén is fennáll az, hogy nem értékelik, amit nyújtasz, ráadásul ki is használnak!!!! A megcsalás nem valamiféle őnzetlenséget jelent, mint “nem hagyom el a szeretőmért a párom, mert szeretem”, sokan azért vannak a párjukkal, mert közben arra is számítanak, hogy a szerető is lelécelhet, így hát maradjon nekik valaki “ha ló nincs, a szamár is jó”alapon. Nekem ez inkább a kihasználásról szól, mintsem az értékelésről. Aki egyoldalúan ragaszkodik ahhoz, hogy értékeljék és elfogadják az áldozatait, erről szól számára a kapcsolat, véleményem szerint azt nagyon hamar kifogják használni.
Általában lelki gondokra és alacsony önbecsülésre utal az, ha valaki rögeszmésen hasonlítgatja magát másokkal és a kapcsolat számára egy verseny. Ilyen esetben én inkább a saját jellemformálásomra törekednék, mintsem arra, hogy foggal-körömmel küzdjek azért, hogy megtartsak egy pasit, aki megcsal.
Nekem is lehetne más, én is könnyelműen lecserélhetem a párom, nem egy büszke sárbatiprás az, ha a barátod elhagyott másért. Ilyen elven ő is retteghetne attól, hogy ő kerül sorra és az új barátnője is talál jobb pasit. Tehát ez a mindenáron rivalizáló gondolkodás nem csak neked lenne kellemetlen, hanem bárkinek, pasinak-csajnak egyaránt.
Elgondolkoztam. Aki az én párom, és másba dugja a farkát, az legyen ember, mondja el, és után menjen, amerre lát.
Nem fogok elnyomott háziqrvaként leélni egy életet. Ha valaki mellett lelkileg ott vagyok, testileg sem csalom meg. És ezt viszont elvárom. Lehet, hogy neked ez a non plus ultra, mellém nem kell mindig faasz, hogy eltűrjek mindent.
#10: ha a pasi beteg vagy nem tud dugni, akkor is ezt mondanad? Vagy akkor joban, rosszban....
Ja, es attol meg tamogathatja s parjat szakitas utan is. Ez csak gyava magtarazkodas, amirol irsz.
"14" reagálva.....
Pont erről beszéltem és a kérdés is így van megfogalmazva. Ha egy nőt elhagysz egy másik nőért, akkor konkrétan közlöd a másikkal hogy találtam valakit és szevasz. Aki egy kicsit is tiszteli a volt párját az úgy szokta ezt intézni, hogy ne derüljön ki azonnal, hanem egy ideig titkolja, ne legyen annyira morbid.
De mi van akkor, ha úgy rakod ki a párod a lakásból, hogy már ott van az utódod? Mondjuk egy házasságban ez nehezen elképzelhető, de párkapcsolatban már láttam ilyet, lett is belőle balhé. Táncos szórakozóhelyen szórakozik egy pár és a pasi meglát egy nőt, majd felkéri táncolni, finoman szólva jól érzik magukat,mindezt az aktuális pár végignézi. Kb fél óra elteltével odamegy a még aktuális partneréhez és közli vele, hogy részéről vége és másik nőt viszi haza és egyedül kell hazamennie. Tinik körében elég gyakori eset, de 30+ kategóriában sem ritka. Gerinces volt a pasi, még nem dugta meg az új szerzeményt, csak lecserélt egy másikra.
Egyetértek a 7-essel.. Ha bekövetkezhet egy kapcsolatban az, hogy a férfi valaki mást szebbnek, jobbnak, alkalmasabbnak találjon a saját párjánál, az nagy bajt jelez mindkét fél számára. 7-és kifejtette hogy miként pusztít egy nő életében az, hogy eldobják valaki máskért, azt nem firtatnám. Ha viszont a férfi beleesik ebbe a hibába, akkor baj van az agyával, ugyanis olyan párkapcsolatban/házasságban van, ahol nem a számára legmegfelelőbb emberrel van együtt, hanem csak valakivel, amíg nem talál jobbat. Megalkuszik. Érett férfi nem tesz ilyet. Ha ilyet tesz, akkor menjen, nem kár érte. Pont.
A megcsalás ilyen értelemben “kisebb” baj, szintén gerinctelenség, és nem az érett férfi ismérve, viszont lehet egy apró botlás, ami újra ráébreszti arra, hogy a párja az etalon,mindenki más esetleg szórakozásra való. Az már más kérdés, hogy ezt a nô hogyan tudja kezelni, megbocsájt, avagy szétválnak útjaik, de úgy gondolom, kevésbé romboló.
Ezzel együtt hamarabb körvonalazódik és egyértelműbb, egyszerűbb az a szituáció, ha lelép valakiért a társunk. Olyankor tudatosítjuk, hogy egy vadbarom, megfelelő mennyiségű idővel meggyógyítjuk a lelkünket, továbblépünk egy szebb jövô reményében. Ha viszont “csak” megcsalnak, és úgy döntünk, megbocsájtunk, vagy jól alakul, tényleg csak egy botlás volt, mindenki tévedhet alapon, vagy pedig homokba dugjuk a fejünket és talán sose leszünk képesek szembenézni azzal, hogy kivel élünk együtt, nem fogunk továbblépni, marad a bizalmatlanság és a bizonytalanság.
Kérdező, ennek fényében te is láthatod, hogy nincs jó válasz a kérdésedre. Ha nem működik a kapcsolat, helyre kell hozni, ha nem lehet akkor ki kell lépni, meg kell gyászolni és AZTÁN keresni másik nőt. Ez a sorrend, aki gyenge időben felismerni a bajt és lépni, az sok ember életét teheti tönkre mindkét esetben. Nem mellesleg azok a kapcsolatok, amik úgy indulnak, hogy egyik fél elhagyott valakit az új románcért, hasonló véget fognak érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!