Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelembe esni valakibe msn-en keresztül?
Figyelt kérdés
a mostani barátommal msn-en keresztül ismerkedtem meg,és aszt mondja nekem hogy szeret,de én eszt nem nagyon hiszem hogy szeret.
de én nagyon imádom öt.
2008. okt. 28. 19:23
11/14 anonim válasza:
Én személy szerint nem hiszek abban, hogy találkozás és alapos egyén megismerés nélkül legyen valaki szerelmes a másikba!
De ez is egyénfüggő, szóval a válaszolók egy részénél megtörtént, nálam egyáltalán nem.
12/14 anonim válasza:
sztem lehet én már több mint 3 hónapja ismerem a barátomat és nagyon jól megvagyunk:D
13/14 anonim válasza:
Szerelem ? Szerintem kialakulhat valami vonzalom az biztos, de hogy szerelem.....az biztos, hogy ha sokat beszél valakivel így az ember, már már tényleg kialakulhat ehhez hasonló érzelem a másik iránt.
Nem tudom, én azt gondolom, hogy a személyes tali határoz meg mindent, mert lehet, hogy az elképzelt ''kép'' nem is úgy fest ahogy elképzeltük :D
14/14 anonim válasza:
Hát,szerintem kialakulhat szerelem msnen keresztül, velem megtörtént.. kb egy éve írt még nekem a srác iwiwen, hogy felvenne msnre, nem lenne-e baj. Mondom ok. Nagyon sokáig beszéltünk, aztán most év elején egy reggel arra ébredek, hogy az az állapota "kapcsolatban". Ezt valahogy elfelejtette közölni velem, pedig napi szinten beszéltünk.Azóta nem is kontaktoltunk, többé persze rám se írt, pedig azelőtt bizonygatta hogy így megyek hozzád meg úgy találkozunk majd, milyen jó lesz stb ( ő pesti én vidéki)..na hát ennyit erről. Bennem elég mély nyomot hagyott. Én benne kevésbé:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!