Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel az éjszakában dolgoztam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel az éjszakában dolgoztam, mindig előjön ez a pénz téma?

Figyelt kérdés
Talán megváltoztam,normális munkahelyem van.Van egy pali,aki elhalmozna kajával,innivalóval,eleinte nem fogadtam el,de aztán megint rámjött,hogy na miért is ne,basszus vegye ha ennyire venni akarja.Kit érdekel.Ahhoz képest ahogy lehúztam régen a palikat,ezek aprópénzek.Lelkiismeret már nincs részemről,ha adni akar valaki valamit,én elfogadom.Ti viszonoznátok az ilyesmiket ?
2018. márc. 19. 18:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Tudod, ahol nincs víz ott nem lehet hullámot csinálni amúgy sem."

Ez de igaz!

Jaguar jókat ír, amikor nem borul el az agya :)

2018. márc. 19. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem vágom, kérdező prosti volt?

Vagy mi volt, hogy itatták?

Én részeg prostival biztos nem feküdnék le.

2018. márc. 19. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem ertem. Nincs penzed kajara?

Hat ebbol sem fogsz meggazdagodni, hogy az eteled fedezik.

Ha prosti akarsz lenni, akkor mar ne apropenzert 😃

2018. márc. 19. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!