Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy mutatnátok rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy mutatnátok rá a barátnőtöknél arra hogy van külömbség az igazi és a pushupos melle között? (Kép)

Figyelt kérdés

Tehát adott egy leányzó...ekkora a melle:

[link]

És a push up al képes ennél nagyobbnak látszót csinálni:

[link]

Hogy magyarázzal el neki hogy nem tetszik az a kép amit mutat magáról.

2018. márc. 18. 21:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is olyan lapos vagyok mint az első képen, de soha nem vennék fel push up melltartót mert nagyon hülyén néznek ki benne kb mint ha egy férfira adnánk egy push up melltartót 😀😀

Szerintem mondd neki , hogy szeretnél elmenni vele fehérneműket venni mutasd meg neki ,hogy neked mi tetszene rajta. Így finom célzást tudsz tenni felé ,hogy azért ne haragudjon sértődjön meg rád.

2018. márc. 18. 21:49
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Valószínűleg nincsen kibékülve a cicijeivel, szóval szerintem erről az oldalról kellene megközelítened a dolgot, hogy te nagyon szereted őt és imádod a melleit is, nem kívánsz nagyobbat, kerekebbet stb., hanem neked ő úgy tökéletes, ahogyan van. Ha ezt sokat mondogatod neki és ennek megfelelően cselekedsz, sokat szeretgeted stb., akkor ennek szépen lassan lesz eredménye és valószínűleg jobban érzi majd magát. Ugyanakkor ez szerintem nem fog úgy menni, hogy mondjuk leültök, elmodnod neki mindezt és akkor másnap már minden más stb., hanem ehhez idő kell. Ezt neki kell elrendeznie önmagában.

Azt, hogy leülj és megmomd neki, hogy ez szánalmas, nevetséges, hülyén néz ki stb., egyáltalán nem ajánlom, mert abból könnyen még csak nagyobb baj lehet. Eleve elégedetlen a testével, ilynformán ő próbál segíteni a megjelenésén, hogy a push up melltartóval nagyobb ciciket csinál magának, de ha rázódítanád a problémáidat, akkor szerintem lehet, hogy ő ezt úgy értelmezné, hogy ő eleve csúnya, de még így sem tud rajta segíteni és reménytelen az egész helyzet, mert nem tud rajta változtatni, még ezzel is csak ront a helyzeten, ő nevetséges és szánalmas stb., stb...

Lehetséges, hogy mondjuk egy férfinek ez nem tűnik nagy vagy komoly problémának és sokan nem értik, hogy miért kell ezt így túlreagálni stb., de ez igenis egy nehéz dolog egy nő számára. Ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint pl. férfiaknál az intim méret. Minden ember rosszul viseli, ha megszólják, bántják, lenézik, megszólják egy olyan tulajdonsága miatt, amiről ő nem tehet és hozzátartozik az emberhez. Neki ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy ő így néz ki, neki ekkora és, ha valakitől visszahallja, hogy ez nem jó, nem szép, csúnya stb., akkor az bizony rosszul esik neki és legyen szó akár csak egy gyerekkori csúfolódásról, esetleg egy heves vitában elejtett meggondolatlan beszólásról stb., nyomot tud hagyni az emberben. Úgyhogy ez igenis lehet egy komoly lelki probléma és én nem szeretem, ha ezt elbagatelizálják vagy kifigurázzák, semmisnek tekintik.

2018. márc. 18. 22:15
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem a dicsérgetéssel nem sokra mész. Mivel ő maga nem elégedett vele. Ha nekem mondanának ilyet, és olyan mellem lenne, mint a fenti képen, azt hinném, gúnyolódnak.
2018. márc. 18. 22:39
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
Mivel én is lapos vagyok és elégedetlen vele nekem se segítette amikor kapcsolatban voltam és dicsérte ,hogy szép. Jól esett de nem hittem el számomra hihetetlen hogy bárkinek is tetszen az én lapos mellem amikor szebbnél szebb nők mászkálnak az utcán szép nagy mellekkel. Kevésbé tartom magam nőiesnek mert alig van mellem. Látom hogy más nőknek milyen nagy melle van akkor nagyon rosszul érzem magam szégyellem magam. Nekem egyáltalán nem segített az , hogy dicsérték.
2018. márc. 18. 22:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Legyél őszinte,neked jobban tetszik push up nélkül és ne használja.Amúgy most vettem melltartókat és kb.1,5 órát töltöttem a megfelelő kiválasztásával. Iszonyatosan 'kipárnázzák' a melltartókat, nem könnyű olyat találni ami nincs úgy kitömve.Sajnos erre van kereslet ezért a kinálat nagy része ilyen.Ruha melltartót meg nyilván az ember inkább csak otthon vesz fel és nem munkába,suliba.Az én mellem is kicsi 75B. Amiket sikerült kiválasztanom van köztük 75B,80A,75A. Tehát a méretezés is össze vissza van. És voltak ott push upos gyereknek való melltartók is!!! Ha a barátnőd még tini valószínű a csorda szellem miatt csinálja, most ez a divat, ez a menő.Mindenhol a kim kardashian féle alakot hypeolják.Ez jön a klippekből,filmekből,instagramon ,facebookon mindenhonnan.És valószínű elégedetlen a testével , így próbál kompenzálni.Nagyon sok lánynak nincs akkora melle mint amekkorának mutatják. Ruhákkal, sminkkel nagyon sokat lehet csalni.
2018. márc. 18. 23:10
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Csináld azt amit az 5-ös írt!

Ha simán csak szóval dicséred akkor nem fogja elhinni. De ha IMÁDOD a cicijét előbb-utóbb megjön az önbizalma.

Push-upot viselni nem olyan kényelmes ám.

Ez olyan mint a duciknál a test súlyuk. Nekik nincs bomba formájuk, a barátnődnek meg nincs nagy melle. De ezek nem jelentik azt, hogy egyikük sem szép. Csak megfelelő férfi kell és elfogadák, hogy úgy jók ahogy vannak.

2018. márc. 19. 00:05
 17/20 anonim ***** válasza:
+1 a 10-nek. Nincs az a melltartó, ami 1-esből 2-est csinál. Nem sokat tudsz a női mellekről.
2018. márc. 19. 02:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Anyámnak kb ekkora melle van (mint az első fotón) és hatalmas pushup-ot használ de az csak addig jó mig felsoben van mivel amint leveszi látszik hogy a melle és a melltartl között egy nagy űr van

Szóval nem tudom hogy lehet egy ilyen kicsi mellbol akkora mint a második képen mert nincs annyi zsír a mellen hogy legyen mit felnyomni

Szóval nem tudom hogy vsinalja

Amúgy meg előttem adtak mar tanácsot!

Én is jó ötletnek tartom hogy divsergesd főképp amikor nincs rajta semmi hog de szép a melle és hogy neked tetszik amikor nincs rajta semmi

És ha latja hogy neked bejön az amilyen neki van akkor előbb utobb csak leáll ezzel a borzalmasan sok pushuppal

2018. márc. 19. 05:12
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

A kismellű nők nem a férfiak miatt utálják a mellüket. Egy nagyobb cici arányosabb alakot csinál, esztétikusabbá teszi a teljes testet. A nők csak ezért szeretnének nagyobb cicit, szebben akarnak kinézni önmaguk számára.

Nekem még annál is kisebb mellem volt, mint az első képen, két melltartót hordtam(egy pántnélküli és egy pántos), és hasonló, bár talán kisebb dekoltázst tudtam csinálni, mint a második fotón.

Nekem nem segített, hogy imádták a lapos mellkasom. Nem számított, hogy én is láttam, hogy lehetne sokkal rosszabb is.

Megcsináltattam, most egy kisebb B kosarat töltök ki, imádom. Nem a férfiak elismerése kellett, hanem az, hogy szépnek látom magam, mert valóban szebb lett.

Komolyan beleszólnál abba, hogy öltözik a párod? Szakadj le a témáról, nem tőled függ az önbecsülése. Ne erőltesd rá az ízlésedet. Ha neki úgy tetszik a teste, hogy van dekoltázsa, akkor hadd csinálja már úgy. Mit zavar ez téged? Nem műtétre készül, ha el tudja érni ruhákkal, hogy jobban tetszen magának, miért akarod ezt megakadályozni?

Zavar, hogy megnézik mások a melleit? Nem hogy gyönyörködnél a látványban. A melle nem változott, csak máshogy látod.

Én nagyon kiakadnék, ha a barátom meg akarná mondani, hogy öltözzek fel.

2018. márc. 19. 10:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen kicsi van és soha az életben nem lenne belőle akkora, mint a második képen. Én hordok push upot, mert a legtöbb ruha úgy áll rajtam valahogy. Nem dekoltázst akarok mutogatni, nem is hordok olyan ruhákat, amik kivágottak lennének. Barátomnak ezzel semmi baja nincs, szereti a pici melleimet, engem sem zavar különösebben, viszont elismeri, hogyha felveszek egy csini ruhát, akkor sokat dob a hatáson és egyáltalán nem természetellenes.
2018. márc. 19. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!