Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kizáró ok lenne nálatok ismerkedesnél ha a férfinak magassarkú maniája lenne?
Figyelt kérdés
Nem a férfi hordana,rajtatok szeretné2018. márc. 18. 14:14
11/26 anonim válasza:
Ha eleg neki, hogy otthon veszem fel meg max szex kozben rajtam lenne, akkor nem. De utcan nem szivesen maszkalnek benne, maximum ha valami elegansabb esemenyre mennenk, autoval.
12/26 anonim válasza:
Hát ha cserébe nekem meg lehet kockahas mániám.
13/26 anonim válasza:
#12: neked ugyanannyi idő felvenni egy magassarkút, mint kidolgozni egy kockahasat? Mert ha igen, akkor türelmes kell legyen a kérdező...
14/26 anonim válasza:
4-es vagyok. Igen-igen, kihozza a no alakjat, kiemeli a noiesseget stb. Nem tudom miert kellett lepontozni. Es igen, a negy fal kozott is tok jo ha hordja, de sose kernem, csak na, meg persze....na mindegy. -.-“
15/26 anonim válasza:
Annyi idő, igen. Mivel nincs egy darab sem, addigra pont beszerzek egyet.
16/26 anonim válasza:
Én alkalmanként szeretek magassarkút hordani, de otthon felvenni, meg abban szexelni, hogy a perverzióit kiélhesse...nekem ez kicsit betegesnek tűnne.
17/26 anonim válasza:
Pedig az a legjobb, mikor szex kozben felveszi. Meg szerencse, hogy nem prud lanyokkal voltam eddig es benne voltak az effele “perverz” dolgokban. (Amik szerintem egyaltalan nem perverz, szerintem egyszeruen csak nornalis szexualis ereeklodes)
18/26 anonim válasza:
" neked ugyanannyi idő felvenni egy magassarkút, mint kidolgozni egy kockahasat?"
Nem, de ugyanolyan kellemetlen.
19/26 anonim válasza:
Az, hogy konkrétan pont magassarkú, nem érdekelne. Az lenne kizáró ok, hogy megpróbál beleszólni abba, hogy mit vegyek fel.
20/26 anonim válasza:
"Nem, de ugyanolyan kellemetlen."
Mert neked mindkettő van?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!