Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik elvárják a barátjuktól, hogy borotválja le intim részen teljesen csupaszra?
Persze, hogy van ilyen. Nekem személy szerint jobban tetszik, ha borotválja, de nem kell teljesen csupaszra. De borotváltan mégiscsak gusztusosabb pl. orális szexnél.
21/N
Egyetértek az elsővel.Biztos hogy van,de nem tudom mi a jó a csupaszban,legyen fazonja,ne legyen hosszú,de sima se.És ha párom borotválná,én meg uygebár azt nem szeretem,azért nem lenne következménye..ha ő azt szereti,akkor legyen olyan.
18/L
Nekem alap higéniához tartozik hogy ott is karban tartsam rendszeresen :P
Mogyi csupasz - felöl meg mac fél cm-es
Jobban is érzem magam - meg bnőmnek is eleve tetszik - szóval Pasik többsége se szeret machate-val nekiállni egy nőnek, orálozás előtt - ugyan ez érvényes a nőkre is
22F
É nem várom el, nem is igazán tetszik a csupasz. Persze ha neki úgy kényelmesebb lenne, azzal sem lenne gondom.
De ha egy férfi elvárja a nőtől, akkor bizony a nő is elvárhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!