Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok, akik elvárják a barátjuktól, hogy borotválja le intim részen teljesen csupaszra?

Figyelt kérdés
És ha nem teszi, akkor esetleg valami következményt helyeznek kilátásba?
2010. jún. 10. 09:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%
biztosan vannak ilyenek de azokat csak szánni tudom
2010. jún. 10. 09:57
 2/20 anonim ***** válasza:
33%

Persze, hogy van ilyen. Nekem személy szerint jobban tetszik, ha borotválja, de nem kell teljesen csupaszra. De borotváltan mégiscsak gusztusosabb pl. orális szexnél.

21/N

2010. jún. 10. 10:02
 3/20 anonim ***** válasza:
80%

Egyetértek az elsővel.Biztos hogy van,de nem tudom mi a jó a csupaszban,legyen fazonja,ne legyen hosszú,de sima se.És ha párom borotválná,én meg uygebár azt nem szeretem,azért nem lenne következménye..ha ő azt szereti,akkor legyen olyan.

18/L

2010. jún. 10. 10:03
 4/20 anonim ***** válasza:
56%

Nekem alap higéniához tartozik hogy ott is karban tartsam rendszeresen :P

Mogyi csupasz - felöl meg mac fél cm-es

Jobban is érzem magam - meg bnőmnek is eleve tetszik - szóval Pasik többsége se szeret machate-val nekiállni egy nőnek, orálozás előtt - ugyan ez érvényes a nőkre is

22F

2010. jún. 10. 10:06
 5/20 anonim ***** válasza:
55%
én nem várom el, sőt, nem is szeretném, ha csupaszítaná magát.
2010. jún. 10. 10:11
 6/20 anonim ***** válasza:
57%
Nem csupaszra, de ne legyen neki sem dzsungel. Nyilván ő is elvárja tőlem, hogy nekem se legyen, akkor én is elvárhatom tőle, hogy fazonra nyírja!
2010. jún. 10. 10:13
 7/20 anonim ***** válasza:
72%
Engem egyáltalán nem érdekel milyenre csinálja. Ő is azt mondta, hogy nekem olyan lehet, amilyet csak akarok, Ő mindenhogy szereti, így Ő is olyanra csinálja, amilyenre akarja. Engem az se zavar, ha leborotválja (csak amikor nő/ még rövid akkor engem nagyon szúr szex közben), de az se ha nem. Biztos van olyan lány, aki ezt elvárja, bár azokat nem tudom megérteni, mert ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem ahogy van- csupaszon vagy sem. 19/L
2010. jún. 10. 11:31
 8/20 anonim ***** válasza:
61%

É nem várom el, nem is igazán tetszik a csupasz. Persze ha neki úgy kényelmesebb lenne, azzal sem lenne gondom.

De ha egy férfi elvárja a nőtől, akkor bizony a nő is elvárhatja.

2010. jún. 10. 12:24
 9/20 anonim ***** válasza:
nekem mindig a csupasz tetszett,magamat is mindig szőrtelenítem(lány vagyok) de rájöttem hha szeretek vkit,akkor nem lényeg h milyen neki ott:) úgysem a szőrős részt kapom be.
2010. jún. 10. 14:55
 10/20 anonim ***** válasza:
61%
én elvárom. nem tetszik, ha szőrös. ha nem borotválja le, nem szopom le, és én se nyírom :D de szerencsére a barátom is undorítónak tartja, ha szőrös neki, így ezzel nincs gond :D
2010. jún. 10. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!