Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiùk! Nàlatok a cigi kizàrò ok?
Figyelt kérdés
19 L.
Èn nem cigizek de kìvàncsi vagyok a vèlemènyetekre.
2018. márc. 16. 15:26
21/30 A kérdező kommentje:
Koszii
2018. márc. 16. 17:14
22/30 anonim válasza:
Nem dohányzom, életemben nem próbáltam még ki, és sportolok, szóval ha egy lány dohányzik, már nem is tudok szép lányként tekinteni rá, de tényleg
Ha meglátom hogy egy szép lány cigizik, nekem ő azonnal csúnya lesz onnantól akitől semmit se szeretnék
23/30 anonim válasza:
Volt már hogy valaki tényleg nagyon tetszett, de amint megtudtam hogy dohányzik, minden érdeklődésem elillant
Nálam amíg elég kizáró ok lesz a dohányzás
20/F
24/30 A kérdező kommentje:
Koszi:))
2018. márc. 16. 17:20
25/30 anonim válasza:
Nálam kizáró ok. Agyhiányra utal.
26/30 A kérdező kommentje:
Koszii a sok rendes vàlaszt💕
2018. márc. 16. 17:54
27/30 anonim válasza:
Igen, kizáró. Másnak meg pl. a tetoválás számít annak. Mindenkinél sztem van 1-2 dolog, ami instant kiábrándulás, legyen bármennyire vonzó, értelmes egy másik illető.
28/30 A kérdező kommentje:
Koszii:)
2018. márc. 16. 18:21
29/30 anonim válasza:
Nem dohányzom, ezért számomra hátránya, de közel sem kizáró ok, pláne ha kompromisszumképes a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!