Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, amikor egy férfi a közösségi oldalakon semmi jelét nem mutatja annak, hogy párkapcsolatba van?
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
"Tapasztalatom szerint 70%-ban azert mert igy konnyebb csajozni."
Sajnos én is erre gondolok.
Az plusz 3 mozdulat.
Nekem sokáig üres volt, mert az élettársamat nem gondoltam már kapcsolatnak.
Most meg annyi van bejelölve, hogy kapcsolatban, se név, se közös fotó - magánügy
Semmit nem jelent. Sokan direkt nem teszik ki a csaladi eletuket.
Az is lehet, csak s megfelelo emberek latjak, mert eleg okos ahhoz, hogy csoportokat hozzon letre, es bizonyos tartalmalat csak oda posztoljon.
Több oka lehet. Pl. a másik fél nem akarja,hogy kitegye, sokan vannak így.
A másik, a mai fiatalságnak csak egy része él a facén, másik része nem foglalkozik vele, tehát nem tulajdonít Neki jelentőséget.
Én is kapcsolatban állok, ennyi van megosztva, és minden egyéb tiltva.Közös fotónk talán 1-2 van fenn, 7 év óta. De én magamról se szeretek posztolgatni (nő vagyok)
De persze a pasiknál ez taktikai fogás is lehet, a fura,ha ezt a barátnő nem kifogásolja.Főleg ha jól ismeri és tudja, mit tervez. Már ha egyáltalán a barátnő fenn van a facén.
"Sajnos én is erre gondolok."
Szóval tökmindegy, mit írunk, hiába írják le hogy nem mindenki közösségimédia-függő, te úgyis csak azt hallod meg, amit hallani akarsz. Az ilyen meg is érdemli, hogy átverjék :)
Nalunk csak a ferjem van fent facebookon, nala sincs kint semmi rolam. Neha szokoevente egy egy kep vagy a gyerekunkrol egy egy kep.
Kifejezetten kertem -de magatol is igy latja-, hogy ne ott eljunk csaladi eletet. Ettol meg csodalatos hazassagunk van, es mindenhol buszken vallal minket.
Nekem sokáig nyílvános volt az ismerőseim listája.Az utolsó exem meg olyan féltékeny volt, ha ismerős lettem egy ellenkező neművel és látta, hogy besokalltam.Beállítottam úgy, hogy csak én látom.Azóta is úgy hagytam.Manapság már szinte nem is járok oda, meguntam a nagy közösségi oldalt.
Ahány ember, annyiféle ok van, kinek mi és miért látszódik úgy a lapja.
A nagy nőcsábászoknál azért lehet tudni, miért van úgy beállítva az oldala, ahogy.Könnyebb ismerkedniük más nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!