Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik nálatok ez hogy működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik nálatok ez hogy működik?

Figyelt kérdés

Miért van az hogyha ismerkedek egy pasival, és tényleg minden jól megy személyes információkat is megosztunk egymással. Akkor miért van az ha én felrakok egy képet akkor azt nem lajkolja instan és facebookon sem, de másnak meg akit nem is ismer mégis?

Tudom hogy nem kellene ezzel foglalkoznom de kíváncsi vagyok a véleményetekre..

Légyszi csak normális válaszokat,köszönöm..

2018. márc. 14. 23:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszik egy nő, és jól alakul az ismerkedés, akkor igyekszem nem elijeszteni azzal, hogy így "rászállok". Ez nyomulós és olyan érzetet kelt, mint a megszállottság.

Fordítva, ha egy nő lájkol minden képet az is olyan benyomást keltene bennem, mintha nem lenne élete vagy minden ekörül forogna.

Hogy amikor nem együtt vagyunk vagy írogatunk egymásnak, akkor is ezen pörög.

Ez túlzás.

2018. márc. 15. 10:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy tipp: nem lehet, hogy másoknak a megosztott információja érdekes a számára, a tiéd meg nem? Nekem ha a legjobb barátnőm felteszi, hogy a kávézóban mit iszik a pasijával, tovább görgetek. De ha megoszt valami érdekes videót vagy képet, ami érdekel engem is, azt lájkolom. Nem a barátnőm személyére mondok igent vagy nemet egy lájkkal, hanem a megosztott információra.

Szerencsére a pasim nincs fenn facebookon, így egyikünk sem pörög azon, mit oszt meg vagy lájkol a másik.

2018. márc. 15. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!