Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimnáziumban kitöltöttem kötelességből.
Most újra megcsináltam, megint INFJ.
Nem hiszek az ilyen tesztekben, sem horoszkópokban, sem semmi ilyesmiben, így ezzel sem tudok mit kezdeni. (:
Hogy a kérdésre is válaszoljak normálisan: igen. Sőt, 100, hogy itt mindegyikhez találsz embereket.
Én se hiszek benne olyan módon, ahogy mások hisznek benne. Ahogy pl a 12-es válaszoló, aki azt hiszi, hogy minden INTJ személyiségtípusú embernek ugyanúgy kell viselkednie. Másféleképpen, másféle módon "hiszek" benne. Nem gondolom, hogy bárkit is be lehetne kategorizálni egy-egy ilyen személyiségtípusba, mivel mindenki végtelenül árnyalt, és nem fekete-fehér. Nincs egyetlen pontosan meghatározható személyiségtípus sem, mert a földön mindenki másmilyen. Illetve ebből pont az következik, hogy nagyon is van. Annyiféle van, amennyi ember a földön él. Ezek a személyiségtípusok csak iránymutatóak, de 100%-ig egyik se lesz jellemző senkire. Nem magamat sorolom be egy kategóriába, hanem a kategóriát hasonlítom a JELENLEGI jellememhez, mert az folyamatosan változik. Régen én is másmilyen kategóriába voltam, sőt, van még néhány másik kategória, ami ugyanannyira jellemző rám, mint ez.
Köszönöm a megtisztelő válaszod, kedves Őzike. Ma egészen biztosan jól fogok aludni. (:
INTP
De nem ezzel a tesztel ...
Szerintem se túlértékelni, se alábecsülni nem kell. Meg kell találni az arany középutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!