Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire vesztek komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire vesztek komolyan egy olyan pasit, aki minden egyes jó és rossz gondolatát megoszt a közösségi oldalon?

Figyelt kérdés
A haverom már évek óta szingli. Próbáltam neki már segíteni csajozás téren, volt h egy véletlenszerű randit is összehoztam neki, de a nők leléptek. Nem tudja miért, én viszont sejtem. Mindent megoszt a közösségi oldalon. Ha rossz a kedve akkor azt, vagy ha tetszik neki egy nő akivel írogat éppen, akkor ott képes szerelmet vallani: "Óvlak, szeretlek, ha ennyi nem elég, akkor sajnálom!" és hasonló kiírások. Még egy vadidegen is tudná, h most éppen milyen lelki állapotban van. Mondtam már neki 100x, h ezt nem kellene, mivel a nők szerintem nem preferálják az ilyen "liliomlelkű" férfiakat, akik minden egyes šz@rt kiírnak a facebookra. Egyetértek azzal, h el kell fogadni a másikat és olyannak kell szeretni amilyen. De szerintem ez nem normális dolog egy 27 évestől. Megértem az elkeseredését, de nem gondolom, h ez megoldás, h mindenkit kiír, "üzenget" valakinek. Főleg nők, ti mit gondoltok erről?
2018. márc. 14. 09:46
1 2
 11/12 D. Brasco ***** válasza:
Sokan meg vannak győződve arról hogy nemi életet is a facebook-en kell élni,meg posztolni ha elment a sarki közértbe egy liter tejért.....mert mint tudjuk ha nem posztolod meg sem történt!Az ilyen internethuszarok meg aztan ne csodalkozzanak ha a valo eletben senki nem veszi komolyan őket
2018. márc. 14. 13:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Messziről kerülöm :)

Éretlen, önbizalomhiányos, aki 99%, hogy ha velem van is ott élné az életét.

Volt ilyen exem, folyamat a fészt bújta, meg minden szrt kiposztolt... tiszta agybaj volt :(

2018. márc. 14. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!