Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ti adnátok egy esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti adnátok egy esélyt egy férfinek, aki korábban bérgyilkosként tevékenykedett?

Figyelt kérdés

Elméleti a kérdés, nem vagyok ilyen helyzetben, de vegyétek komolyan a kérdést, nagyon érdekelne, ki hogyan reagálna egy ilyen helyzetben.

Tegyük fel, hogy egyébként minden rendben a pasival, külsőre tökéletes számotokra, és jól is bánik veletek. A "szakmájával" már felhagyott egy ideje, de előtte sem az ártatlan emberekre küldték rá őt.

2018. márc. 13. 21:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

A szervezett bűnözés nagyon jó dolog.

Csak szenélyiség számít.

Véletlen úgy írtad, mintha ez negatív lenne, miközben ez semleges.

2018. márc. 13. 22:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Természetesen nem. Nem hiszem, hogy magyarázatra szorul a helyzet.

Szerencsére nem vagyok olyan helyzetben, hogy "na jó, ha más nincs, ez is valami", így ilyen alakok szóba sem jöhetnek.

2018. márc. 13. 22:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyrészt mert én ezt nem tudom elfogadni, másrészt nem szeretném, ha tíz év múlva valakinek kedve támadna bosszút állni a családján, azaz rajtam.
2018. márc. 13. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Én esélyt adtam,de mikor megtudtam, már 2 éve együtt voltunk. Aztán az egyik nap elraboltak, de ő bosszút állt és mindenkivel végzett engem pedig megmentett. Ja nem, ez egy film, bocsi.
2018. márc. 13. 23:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

“...de előtte sem az ártatlan emberekre küldték rá őt.“ - persze, mert egy feltételezett bérgyilkost egyrészt nagyon érdekel, hogy miért kapta a következő melót, másrészt nyilván egy whisky mellet esti mesét tart neki a megbízó arról, h miért akarja kinyíratni az illetőt - természetesen csak a színtiszta igazat mondva...

Jah, a válasz természetesen nem. :)

2018. márc. 14. 07:07
 16/20 mikeXxX ***** válasza:
Még hányszor kérdezed meg te akciófilm b..i 😂 ? Valami jobb duma kell a csajozáshoz na ülj le fiam ez bizony egy 1-es 😂 !
2018. márc. 14. 07:42
 17/20 anonim ***** válasza:
9%
Ez még jó pont is lenne a nőknél, mivel a rosszfiúkra buknak.
2018. márc. 14. 07:54
 18/20 anonim ***** válasza:
7%
szerintem sokan adnának, a nőkben nincs olyan erős erkölcsi gátlás, mint bennünk, őket nem izgatja, mit csinál a férfi más emberekkel, a bunkó alfahímeket kifejezetten szereti egy részük. bátor vagy, hogy gyakoraltilag itt írod le, mivel foglalkozol, már csak a munkáidat kéne leírni
2018. márc. 14. 08:28
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ez még jó pont is lenne a nőknél, mivel a rosszfiúkra buknak."

Ne általánosítsatok már, könyörgöm. Nő vagyok, és ott érne véget az ismerkedés/kapcsolat, ahol megtudtam, hogy ezt csinálta.

Nekem ez semmilyen szinten sem vonzó, férfias, vagy macsós, hanem egyenesen taszító.

27/N

2018. márc. 14. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:

"Nem a nők mondják azt, hogy a múlt az múlt, senkinek semmi köze hozzá és azt kell nézni amit most csinál?"

Én ezt arra az esetre szoktam hallani nőtársaimtól amikor egyetem alatt sokat buliztak és sok pasijuk meg kalandjuk volt. Tényleg nem érzed a különbséget aközött hogy valaki egyesek erkölcsi normáinál többször létesít kölcsönös beleegyezéssel szexuális kapcsolatot, és hogy főállásban előre megtervezett emberölést hajt végre megrendelésre?

Amúgy nem, nem adnék esélyt olyan embernek aki ölt már embert szándékosan, nem önvédelemből vagy balesetben.

2018. márc. 16. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!