Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elítélendő, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő, ha egy lány flörtölget az arra vevő férfiakkal, de tovább nem megy velük?

Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 15:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Akkor álljunk meg egy szóra!

Pont a férfiak szokták hangoztatni, hogy a flört az csak flört, nem kell komolyan venni. Na most akkor hogy is van ez? Mégis komolyan kell venni? Vagy csak ilyenkor?

2018. márc. 13. 17:15
 12/16 anonim ***** válasza:

#7 Pedig lehet velük többre mennél. :P

Én csak leírtam egy tényt. Elítéltek egy nőt, de megeshet, ti ugyanazt művelitek csak erre már nincs szemetek.

Kérdező, ha azt mondja csak flörtöl, nem kell komolyan venni, akkor ne vedd komolyan. Aztán magára vessen, hogyha ezzel póruljár a későbbiek során.

2018. márc. 13. 17:29
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 Lehet, hogy többre mennék a férfiakkal, de valahogy nem visz rá a lélek. Nem, én nem szoktam bolondítani a nőket.
2018. márc. 13. 17:33
 14/16 anonim ***** válasza:

"Nem, én nem szoktam bolondítani a nőket."

1. Egy szóval nem mondtam, hogy te is ilyen vagy.

2. Igen, ezt sok esetben hallani, ezért javasoltam esetenként fokozott figyelemmel kísérni nemcsak az ellenkező, hanem a saját viselkedéseteket is.

3. Mégegyszer mondom, van akinek ehhez nincs szeme, de kikel magából és a nőket szídja mert pórul jár a saját hibája következtében.

2018. márc. 13. 17:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Flört és flört között is van különbség, na meg az sem mindegy, hogy valaki csak egy emberrel csinálja ezt, vagy mindenkivel. Nyilván nem azonos súllyal esik latba az, ha rámosolyogsz valakire, esetleg megsimogatod pl. egy férfi ismerősöd felkarját, illetve az, ha hosszabb időd keresztül adod a jeleket, aztán egyszer vége, vagy ha a környezetedben lévő "minden" férfival eljátszod ezt, csak azért, hogy jobb legyen a napod. Van az a határ, amin túl már a flörtöt is komolyabban lehet venni. Ha meg tudod húzni a határt, hogy nem akarsz a másiktól semmit, és nem hitegeted őt, akkor mindkettőtökre lehet jó hatással a flört, persze ez részben függ a másik fél nyitottságától, hozzáállásától is.
2018. márc. 13. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:

#15-el teljesen egyetértek.

Jelenleg én is így érzem, hogy az a lány csak kihasznál és játszadozik velem, de "ő nem hülyít engem"..

2018. márc. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!