Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden 40 körüli férfi számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden 40 körüli férfi számára vonzó egy huszonéves nő? Vagy csak engem kerülgetnek ilyen gyakran? Hogyan tekintenek a férfiak egy ilyen fiatal lányra?

Figyelt kérdés

Mostanában folyamatosan 40 körüliek akarnak elhívni randizni. Általában gyerek és család nélküli férfiakról van szó. Komoly kapcsolatot nem akarnék, de ez most mindegy is.

Amire még kíváncsi lennék, hogy szerintetek érett nőként tekintenek ezek a férfiak a fiatalabb 20-25 körüli nőkre? Vagy netán még kislányként? Mert számomra egy fiatalabb fiú még annyira gyereknek tűnik. Ezért furcsa nekem hogy ennyire vonzódnak hozzám az idősebbek. És többnyire ezért is utasítom őket vissza mert attől tartok hogy naiv libának néznek és hogy 2 kedves szótól majd beadom a derekam.

2018. márc. 12. 15:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
Tapasztalatból mondom,aztán lehet csak körülöttem vannak ilyenek,40-50-es korosztály,az ágyban sokáig bírják,áll nekik rendesen,párnak akkora van hogy ki se nézném belőle,le nem cserélném az ilyeneket nyikhaj fiatalokra.
2018. márc. 12. 17:17
 12/17 anonim ***** válasza:
36 vagyok,nàlam is ez a korosztàly pròbàlkozik a legtöbbször a legnagyobb bànatomra...
2018. márc. 12. 17:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Az àgyban pont 0 a teljesìtményük pont mint a külsejük
2018. márc. 12. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
De miért dicsekednivaló, hogy egy naiv, buta kis csaj lefektethető? Mi benne a kihívás? Ez olyan, mintha arra lenne büszke, hogy lenyomott 5 fekvőtámaszt 50 helyett.
2018. márc. 12. 18:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Amennyire tapasztaltam, ez elmondható a húszas-harmincasokról is. Sőt, ők mellé még feszesek, rugalmasak, spontánabbak, jobban képben vannak az aktualitással minden téren, tele vannak célokkal és reményekkel, jól bírják az éjszakázást is, és többségüknek klassz, fitt teste van.

Egy 40-essel majd akkor kezdek, ha én is annyi leszek. Addig hadd érjek már magamfajtához és hadd éljek magamfajtákkal.

Amúgy nálam is próbálkoznak az ilyen 40 körüli hiperkanok. A korukhoz képest jól tartják magukat, azt elismerem. Hozzám képest semmiképp.

2018. márc. 12. 18:59
 16/17 Pandas74 ***** válasza:

Nalam ez pont forditva van.Abszolut,nem vonz a huszas korosztaly,tokeletesen elegedett vagyok a sajatommal.Nekem nagyon is vonzo egy onmagara igenyes,korban hozzam illo negyvenes no.Nem tudom,mi mozgatja az ilyen ferfiakat,talan pont az amit irtal,hogy szeretnek a naivitast kihasznalni......a sajat korosztalyukat tul nagy kihivasnak tekintik?

Vagy csak ,mert menonek gondoljak....Nem tudom!

2018. márc. 12. 21:24
 17/17 mikeXxX ***** válasza:
Én gyereknek látom és szerintem ezek csak keffenteni akarnak ! 38f
2018. márc. 14. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!