Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már a kismell tetszik mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a kismell tetszik mindenkinek?

Figyelt kérdés
szóval nekem 75 C/D mellem van... egyik osztálytársam, persze fiú..állandóan megszólja de volt mikor mások is... egyszer azt is mondta mikor elestem "a melled a válladra esik" pedig ez nem igaz feszes izmos mellem van mert sportolok... és ez engem egyre jobban zavar.. nem tehetek róla hogy nagy... mit csináljak? fogadjam el? vagy koplalással fogyjak belőle?
2010. jún. 9. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem is pici,régebben tök irigyeltem azokat akiknek nagyobb mint az enyém,de én úgy gondolom,hogy a pici és formás többet ér mint a nagy és csúnya!több baráti körbe ezt hallottam!
2010. jún. 9. 18:26
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
18 19 szerintem egy kismellű csajt írta ezt
2010. jún. 9. 18:26
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Én csaj vagyok és 70B-s mellem van. Én nagyon örülnék, ha akkora mellem lenne mint neked. Szerintem ne fogyj belőle. A sok rosszindulatú kis fütyiket szard le:D
2010. jún. 9. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
igen. már az. szívás. am külön írják:D és a nagy téleg tőgy xD
2010. jún. 9. 18:58
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem tehet arról , hogy mekkora melle van.ezért kapták fel a rohadt plasztikai műtéteket is mert a pasiknak sose jó semmi. kedves kérdező valószínű az a bajuk a nagy melleddel . hogy nem fogdoshatják..
2010. jún. 9. 19:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónál a pont. Az a bajuk a melleiddel, hogy nem fogdoshatják:D

Van olyan pasi, aki a kicsit szereti, van aki a nagyot. De szerintem elég gáz, ha vki "undorítónak" tartja vmelyiket. Oké, hogy vmelyiket jobban preferálja, de attól a másik miért lenne undorító?

A fiúk azért piszkálódnak, mert tetszik nekik a nagy melled. Nálunk is volt egy csaj, akit mindig piszkáltak vele, de ő poénra vette:)

Egy kismellű^^

2010. jún. 9. 19:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Én szeretem a nagyokat, ha formásak, és nem kövér lányon vannak. Amúgy a kis mellet azért favorizálom jobban, mert vékony lányoknak általában kis melle van, és utálom a kövér lányokat.
2010. jún. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!