Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fő kapcsolat mellett, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fő kapcsolat mellett, még valaki? Éreztétek már ennek a vágyát? Kortól és nemtől függetlenül.

Figyelt kérdés

Kiindulás, hogy én sem adhatok meg mindent a páromnak, és ő sem adhat meg mindent nekem. (értsétek helyesen).

S így hiába nagyon jó a kapcsolatod, örömteli, változatos és boldogan kiegyensúlyozott....

hiába vagy teljesen bizonyos abban, hogy a pároddal akarod leélni az életedet, még is vágyakozol egy "titkos" kapcsolatra.

Nem feltétlenül szexuális társra gondolok, bár nem kizáró ok :)

Egy "titkos társ", akivel a társadalmi elvárásoktól függetlenül, szabadon megbeszélhetsz mindent.

2018. márc. 9. 11:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Normalitás.....

Egyik kedvenc gondolatom:

Kitüntetnek itthon valakit valamiért....

Felül a repülőre, utazik vele csak pár órát....

Leszáll a gépről, egy másik országban, és bizonyos esetekben jó eséllyel KIVÉGZIK azért, amiért itthon a kitüntetést kapta :)

Szóval a normális fogalma nagyon relatív :)

2018. márc. 9. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Én nem tartom ezt a vágyat annyira eget rengető nagy bűnnek/hibának.

Igen, így van ahogy a kérdező mondja, nem adhatunk meg meg mindent egymásnak, és nem is lehetünk maximalisták viszont elvárva ezt.

10 éve vagyunk együtt a párommal, jó a kapcsolatunk, azt is mondhatnám,hogy nem hiányzik belőle semmi, mindenről el tudunk beszélgetni, sok mindenről hasonlóan vélekedünk, van, amiről különbözően, de elfogadjuk a másik véleményét.

Nem vágytam másra, aztán mégis megjelent az életemben egy ilyen titkos kapcsolat.És nem gondolom,hogy rettentő nagy hibát követtem el amikor belementem.

Diszkréten kezeltük, élveztük az együtt töltött időt, és pontosan a titkossággal, újdonság varázsával színt vitt a hétköznapokba.A kapcsolatnak vége lett, de sosem bántam meg.

Tiszteletben tartom aki fölöslegesnek tart a párkapcsolata mellett egy ilyen titkos viszonyt, de nem kell elítélni azt, aki vágyik rá,vagy él egy lehetőséggel. Attól még ugyanúgy szereti a párját.

2018. márc. 9. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

Ha a parod csal maganak par lopott orat gondolom az se gaz.

Ö is ugyanugy szeret nemigaz?

2018. ápr. 7. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben egy legjobb barátra vágyik a kérdező. Ez nem megcsalás. Sok ember nem találta meg a párjában a legjobb barátot, ezért kell neki még valaki, aki a fő bizalmas.

Igazából nagy szerencse kell hozzá, hogy valaki mindent megtaláljon egy személyben. Ezért nem baj, ha más lesz a legjobb barátod.

2023. nov. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!