Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy nőn merevítő, tömés nélküli melltartó van pl munkában?
Figyelt kérdés
Tehát van rajta melltartó, de olyan, ami a mell alakját kiadja. Nem tűnik olcsónak k.vának?
Ilyesmikre gondolok:
Amúgy kicsi mellem van, és a merevítős melltartók nagy kényelmetlenek.
2018. márc. 8. 12:56
1/10 anonim válasza:
fontos, hogy kényelmes legyen! 8-12 órát kell benne lenni!!!
2/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert van mikor átlátszik, ha fázok. Nem gáz?
2018. márc. 8. 13:01
3/10 anonim válasza:
Van olyan, ami szivacsos de merevito nelkuli, Triumphban. Amugy ezek a csipkesek merevito nelkul inkabb haloszobafehernemuk szerintem.
4/10 anonim válasza:
Szerintem az a fontos, hogy mindenki olyan melltartót vegyen, ami neki kényelmes! Azzal, hogy mások mit gondolnak nem kell foglalkozni. Inkább vegyen fel ilyet, mint egy olyan melltartót, amiben egész nap kényelmetlenül érezné magát!
5/10 anonim válasza:
a gombokra gondolsz... ìgy már értem a frusztráltságot.. a férfiaknak biztos tetszik, de biztos kínos a viselőjének..
6/10 anonim válasza:
Ez amit belinkeltél csak csipke az nem melltartó és hálószobába való. Van szivacsos de merevítő nélküli, érdeklődj fehérneműboltokban, megoldás biztos hogy van de szerintem gáz, amikor kint van a bimbó.
7/10 anonim válasza:
Van olyan melltartó ami szivacsos és merevítő nélküli. Ha fázol és átlátszik az elég ciki. Hiába tetszik a férfiaknak, ha nem akarod, hogy pl.ebédszünetben rajtad röhögjenek és te legyél a téma, akkor szivacsosat kéne venned. Vannak olyan melltartók is, amikben vékony szivacs van.
8/10 anonim válasza:
Csak ilyet horok és épphogy a csábittást is elősegitti. Nyugodtan horj amilyen kényelmes.
9/10 anonim válasza:
Nálunk tuti szóvá tennék. Nem azért, nem kell push up, volt a felsőtestemen műtétem egyszer, és hetekig sport melltartóban jártam kényszerből, direkt bő ingekben, stb, de ha direkt meredős mellbimbókkal flangálnék az irodában, előbb utóbb valamelyik vezető szóvá tenné, hogy ezt ne. A hátam mögött pedig biztos, hogy mindenki ezen röhögne, úgyhogy nem merném bevállalni. Ha zavar a merevítő menj el fehérnemű boltba és keres szivacsosat, merevítő nélkül, van abból is szép.
10/10 anonim válasza:
D kosaras melleim vannak, csak sima merevítős melltartókat hordok amióta az eszemet tudom. Jól néznék ki ha még pluszban szivacs is lenne benne....
Nem is értem a kérdést, miért néznék ki k.rvának?! Tartja a melleket ennyi a dolga, nem látszik át vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!