Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a pasitok el akarna venni feleségül, de közben a Facebookon folyton a topmodell kinézetű csaj ismerőseit nézegeti vagy éppen a volt csajait?
Na mivan, exemmel jársz, vagy mi? :D
Ő is le akarta nyomni a torkomon, hogy az tök rendben van, hogy tangás seggeket nézeget, meg a volt nője bikinis fotóit...
El kell fogadni, h a pasik vadászösztöne mindig ott van a génjeikben, amit nem lehet kiölni, max elfojtani. De kérdem én, az mennyivel jobb, h titkolózik? Van, h a párommal együtt pontozzuk a csajokat, h melyikünk szerint mennyire csinos és ugyanígy a férfiakat. Nekem már volt olyan pasim, aki "senkire rá sem nézett", én voltam az "egyetlen, igazi nő", aztán hoppp, a legváratlanabb pillanatban meg kiderült, h csapja a szelet egy másik csajnak.
Kérdező: Amúgy meg honnan tudod, h kiket nézeget FB-on? Ja, h túrsz a fiókjában. Akkor milyen fairségről beszélsz? :D Meg várod el, h ne nézzen másra? Betegesen figyeled a lépteit. Majd ha melletted olyannyira megbámul egy nőt, h azt te is észreveszed, na akkor azt mondom jogos a kiakadás. De amíg nem köti az orrodra, addig nem. Te is nézegess pasikat. Nehogy azt mondd, h rá sem nézel egyre sem, mert akkor ki is ugrok az ablakon.. :D Előbb magadban csinálj rendet és az önbizalomhiányos személyiségedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!