Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők ti mondanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők ti mondanátok annak a pasinak aki megkérdi nem feküdnétek e le vele?

Figyelt kérdés
2018. márc. 5. 18:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Mondanám, hogy eltalálta.

Jól mondják a többiek, még ha alapból benne is lennék vele egy komolytalan kalandban, akkor is visszautasítanám az ilyen direkt megközelítést. Teremtse meg a helyzetet, a hangulatot, és majd alakul magától, ha ennyire akarja, de ez kb olyan, mint mikor oviban megbeszéltük a kislányokkal egymás között, hogy mostantól legjobb barátnők leszünk.

2018. márc. 5. 19:14
 12/20 anonim ***** válasza:
98%
Elküldeném a fenébe,mert rossz helyen kopogtatna nálam ilyen téren. Főleg ilyen stilussal.
2018. márc. 5. 19:21
 13/20 anonim ***** válasza:
97%

"Ti mondanátok igent" vagy "ti mit mondanátok"?

Hát, igent biztos nem mondanék. Ez az engedélykérés a megdugásra a világ legszánalmasabb dolga. Más az, ha úgy alakul, bár én abba sem szívesen megyek bele, mivel van egy demiszexuális beütésem és nem úgy működöm, hogy jó pasi=dugni fogunk.

Viszont ha ezt egy randin süti el, amire én úgy megyek, hogy tudja, hogy komolyak a szándékaim alapvetően, akkor nem mondok semmit, csak lekeverek egy pofont. Eleinte cukin nemet mondtam, utána a sokadik után már nem cukin mondtam nemet, hanem "ajbmeg már megint egy, aki nem bír a farkával?" stílusban, végül a 10. után elhatároztam, hogy aki nem képes előre elmondani, hogy ő márpedig csak dugni akar és a bugyimba beszélni magát, akkora pofont kap, amekkora kitelik.

Szóval csak óvatosan az agyatlan ajánlattétellel.

2018. márc. 5. 19:22
 14/20 anonim ***** válasza:
2%
#14: hány éves vagy?
2018. márc. 5. 19:30
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Egy sima egyszerű nemet mondanék neki.
2018. márc. 5. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Csak a 14#essel tudok valamily szinten egyet érteni. Ő legalább ovis, a többiek hozzá képest beszélni sem tudnak.

Kérdező, te pedig meg sem születtél.

2018. márc. 5. 19:38
 17/20 anonim ***** válasza:
96%
Erre a kérdésre még a férjemnek is nem lenne a válasz. Tényleg szánalmas és lohasztó.
2018. márc. 5. 19:38
 18/20 A kérdező kommentje:
már felnőttek vagyunk és be is jönne a pasi de én nem vagyok iylen nő
2018. márc. 5. 19:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Hány éves pasi ez, hogy ennyire futja neki? :D
2018. márc. 5. 19:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Azt, hogy:

Hú, lehet, hogy neked lottóznod kéne, mert bejött, hogy NEM.

2018. márc. 5. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!