Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti mondanátok annak a pasinak aki megkérdi nem feküdnétek e le vele?
Mondanám, hogy eltalálta.
Jól mondják a többiek, még ha alapból benne is lennék vele egy komolytalan kalandban, akkor is visszautasítanám az ilyen direkt megközelítést. Teremtse meg a helyzetet, a hangulatot, és majd alakul magától, ha ennyire akarja, de ez kb olyan, mint mikor oviban megbeszéltük a kislányokkal egymás között, hogy mostantól legjobb barátnők leszünk.
"Ti mondanátok igent" vagy "ti mit mondanátok"?
Hát, igent biztos nem mondanék. Ez az engedélykérés a megdugásra a világ legszánalmasabb dolga. Más az, ha úgy alakul, bár én abba sem szívesen megyek bele, mivel van egy demiszexuális beütésem és nem úgy működöm, hogy jó pasi=dugni fogunk.
Viszont ha ezt egy randin süti el, amire én úgy megyek, hogy tudja, hogy komolyak a szándékaim alapvetően, akkor nem mondok semmit, csak lekeverek egy pofont. Eleinte cukin nemet mondtam, utána a sokadik után már nem cukin mondtam nemet, hanem "ajbmeg már megint egy, aki nem bír a farkával?" stílusban, végül a 10. után elhatároztam, hogy aki nem képes előre elmondani, hogy ő márpedig csak dugni akar és a bugyimba beszélni magát, akkora pofont kap, amekkora kitelik.
Szóval csak óvatosan az agyatlan ajánlattétellel.
Csak a 14#essel tudok valamily szinten egyet érteni. Ő legalább ovis, a többiek hozzá képest beszélni sem tudnak.
Kérdező, te pedig meg sem születtél.
Azt, hogy:
Hú, lehet, hogy neked lottóznod kéne, mert bejött, hogy NEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!