Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is úgy érzitek, hogy csomó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy érzitek, hogy csomó fiú/férfi, aki normálisnak titulálja magát, csak azért nem használja ki a nőket, mert valami miatt nincsen rá lehetősége?

Figyelt kérdés

Itt is rengetegszer olvasok olyan válaszokat (és személyesen is tapasztaltam már ilyet), amikben a saját magukat normálisnak, értékesnek, erkölcsösnek (+ pozitív belső tulajdonságok) valló fiúk/férfiak szidják azokat a férfiakat, akik átverik és kihasználják a nőket, csak játszanak velük, nem veszik figyelembe az érzéseiket, csupán alkalmi kapcsolatokat keresnek és miután elérték, amit akartak csak eldobják őket, mint egy papírzsepit stb. és elítélik azt, hogy sokaknál a pénz, az anyagi javak és a külsőségek az elsődleges szempontok a párkeresés során. Általában duplán kihangsúlyozzák, hogy ők ezt nagyon elítélik, nem értenek vele egyet és ők nem ilyenek. Aztán a végére általában mégis kibukik az igazság...hogy nekik nem azzal van a problémájuk, hogy ez milyen undorító, tisztességtelen dolog, hanem azzal, hogy ezt nem ők teszik. Ha tehetnék, akkor ők is ugyanúgy megfektetnék a fél világot, ugyanúgy minden héten más lánnyal/nővel hemperegnének, úgy cserélnék őket, mint más a zokniját és bizony ők is átvernék, kihasználnák őket. Azért nem teszik meg, mert pl. félénkek és önbizalomhiányosak, nem tudják magukat úgy eladni és nem mernek kezdeményezni, nem olyan jóképűek, hogy minden második lánynak bejöjjenek, nem elég pénzesek, hogy elég legyen felmutatni a kocsikulcsot és ráugorjanak a golddiggerek stb., de legritkább esetben fordul elő, hogy azért nem csinálnak ilyesmit, mert ők ezzel nem tudnak és nem is akarnak azonosulni, nem vágynak erre.

Tisztelet a kivételnek, mert természetesen nem mindenki ilyen, úgyhogy akinek nem inge, az ne vegye magára. Senkit nem akarok megbántani sem, szimplán csak kíváncsi vagyok rá, hogy mások mit gondolnak, hogyan látják ezt.

2018. márc. 4. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

#11: Sehol sem tagadtam, hogy ezen kategóriájú srácok ne csak dugni akarnának, ha épp úgy alakulna :D

Köszönöm, hogy gratulálsz az ismerősi körömhöz! :) Ha gondolod, menj el bármelyik társaságba, ahol fiatalok vannak. Többségében fogsz hasonlót látni. Sőt, ha kimész a természetben azt fogod látni, hogy minden élőlény dug... Wow! Elárulom: Bszás nélkül élet sem lesz.

2018. márc. 5. 00:24
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
#12: a növényeknél ez nem túl gyakori dolog...
2018. márc. 5. 00:26
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
#13: Elnézést. Elfelejtettem, hogy növényként élnek :/
2018. márc. 5. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Én is ezt érzem, tisztelet a kivételnek. Tudod, van az a mondás, hogy adj az embernek hatalmat, ha igazán meg akarod ismerni, milyen ember... :) Nem hiszem, hogy itt másképp lenne. Az az igazi férfi/nő számomra, aki megtehetné, hogy bárkivel lelépjen vagy végigmenjen a fél városon, mégsem teszi. Nem azért, mert nincs lehetősége, hanem elvből, értékrendből, önkontrollból vagy épp a másik fél iránti szeretetből, tiszteletből. Ezért tartom szánalmasnak azt is, ha valaki párválasztás során beéri valakivel és nem tudatosan választ olyan partnert, aki tényleg úgy passzol az életébe, mint a kirakós utolsó darabja a kirakósba.

Ez olyan, mint az a pszichológiai teszt, amit gyereken végeztek. Pillecukorteszt a neve. Annyi a lényege, hogy a gyerekeket egy asztalhoz ültetik, ahol kapnak egy-egy pillecukrot egy kistányérra, majd azt mondják neki, hogy vagy megeszi most azt az egyet, vagy vár és később kettő jár. Egyszerű önuralom. És így van ez a felnőtteknél is, van, aki elveszi azonnal a kisebb jót, amint megadatik és azonnal félrelép vagy belemegy egy akármilyen kapcsolatba és van, aki kivárja a megfelelőt, vagy megtartóztatja magát a kapcsolatában, amíg az nem hoz az életébe valami sokkal jobbat, mint amit az a random cafka hozott volna, aki bepróbálkozik nála épp.

És arról még nem is beszéltünk, hogy sok jófiú/jókislány a visszautasítás után egy hisztis, rosszindulatú áskálódó fráter lesz... Az is gusztustalan.

2018. márc. 5. 01:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Én tényleg nem vagyok ilyen. Volt alkalmi kapcsolatom és soha többé nem akarnék olyat. Nem jó, nem élvezem azt, ha nincs mögötte érzelem. Van is párom és nem dobnám el másért, mert szeretem.

A poszt pedig egyszerű férfigyűlölő poszt, provokáció.

Biztos vannak olyanok, akiket leírtál. De ebből konklúziót vonni és ráolvasni [minden férfira] retardált dolog.... gondolkodj is, mielőtt írsz. Nincsenek statisztikai adatok a kezedben. Csak mert ismersz 3-4 embert, az még nem jelent semmit.

2018. márc. 5. 09:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Pofara ejtenek majd egyszer .

Lessz olyan no akibe te szeretsz bele o meg par sex utan ki kosaraz teged , akkor majd jossz vissza sirva hogy te mind anyagilag mind mindenhogyan megfelelsz a mai elarasoknak..

2018. márc. 5. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!