Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nektek imponal hogy Fekete Laci tisztan versenyzett mindig? Es hogy ezt minden musoraban elmondja? Vagy nektek azok jonnek be akik szereken elnek?
Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 01:17
1/8 anonim válasza:
Wtf.
Ez biztos a filiakhoz tartozo kerdes lesz, mert egyszeruen nem hiszem el, hogy valaki annyira sekelyes legyen, hogy ez a kerdes komolyan hangozzon el.
2/8 A kérdező kommentje:
Ma neztem a hoki meccs utan a musorat es olyan buszke volt magara. Nyilvan kivancsi vagyok a nok hogyan ertekelik az o kemeny erofesziteseit 🤓
2018. márc. 4. 02:13
3/8 anonim válasza:
Sehogy nem értékelik
A nőknek nem ozomagyúak kellenek
Akár ilyen akár olyan módszerrel érte el.
Hanem normális pasi aki jól keres és haza adja az összes pénzét
5/8 anonim válasza:
Semennyire! Én is kondizok és tudom jól, hogy szteroidokat használt ;) 20/L
6/8 anonim válasza:
Pont annyira naturál mint a profi testépítők...
7/8 A kérdező kommentje:
Azt is mondta a műsorában hogy akik ezt mondják azok irigyek rá :D
2018. márc. 4. 15:44
8/8 anonim válasza:
Igen, nőként borzalmasan irigy vagyok rá 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!