Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan párkapcsolatod ami nagyon jól indult, de mégis pár hónapon belül vége lett? Ha volt mi okból lett ilyen hamar vége? Meddig tartott?
Volt. 8 hónapig tartott. Az elején minden tökéletes, jó és rengeteg szex, programok, udvarias, jóképű, befejezzük egymás gondolatait. Azt éreztem hogy igen, megtaláltam!
Aztán kiderült hogy a füvezés nem alkalmi hanem rendszeres, nélküle nem tudott meglenni, agresszív volt, ha valamin felhúzta magát tombolt rombolt üvöltött, többször nagyon kellemetlen helyzetbe hozott. A fent felsoroltakat szépen lassan mind megvonta tőlem.
Velem is csúnyán beszélt sokszor. Később a saját bevallása szerint is már csak az volt az ő célja hogy mivel neki szar élete volt lehúzzon magához és nekem is szar legyen. Szép lassan elkezdte leépíteni az önbizalmam, én vagyok a szar mindenért, mindennek én vagyok az oka.
Egy nárcisztikus személyiségvonásokkal rendelkező füves volt gyakorlatilag. A régi lelki sérelmeivel nem akart szembenézni és ezeket kezelni, viszont cserébe minden viselkedését erre fogta rá.
Bár az utolsó pillanatig szerettem, én hagytam el. Racionális döntés volt, baromi sokat szenvedtem utána, de már pár héttel szakítás után sokkal jobb volt nélküle. Azóta érzem hogy én is lelkileg kicsit nyomorultabb lettem, de dolgozom rajta hogy ne így legyen.
Rengeteget tanultam ebből, és igazából köszönöm neki a leckét, bár nem volt sétagalopp...
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!