Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan élvezhetném a szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élvezhetném a szexet ha soha nincs orgazmusom?

Figyelt kérdés
Szex lényege az orgazmus. Ráadásul a ferfiak ebben szerencsésebbek mert ők mindig elmennek erőlködés nélkül . Nekem viszont a sima csiklo orgazmus is nehézséget okoz nagyon ritkán jön össze de legtöbbször az sem. Hüvelyi orgazmusom soha nem volt. Rengeteg barátnőm mondta hogy ő úgy is élvezi a szexet hogy nincs orgazmusa. Nekem ez hihetetlen, hogy lehet úgy élvezni a szexet hogy nincs orgazmus? Szex lényege az orgazmus nem? Nekem kezd elmenni a kedvem az egész szextől hogy míg a párom amikor volt állandóan elment én meg feküdtem le aludni orgazmus nélkül. Mi értelme akkor szexelni ha soha nincs orgazmusom vagy ha van is nagyon ritkán egy csiklo orgazmus míg a ferfiak mindig élvezik a szexet

2018. febr. 28. 23:36
1 2
 11/17 exelant ***** válasza:
76%
Többen azt írják neked itt, hogy nem fontos az orgazmus, miért bánt ez téged, miért nem elég, ha csak simán együtt vagy az ágyban a pároddal, s csak ő elégül ki az ágyban. Pedig az is fontos ugyanúgy, hogy te is kielégülj. Ha az egyik fél tartósan nem elégül ki a párkapcsolatán belül az ágyban, az a kapcsolat hamarabb tönkremegy/megfakul, mintha mindkét félnek aránylag egyenlően jó az együttlét minősége. A párodnak is jobban oda kellene figyelnie rád. Írta valaki, hogy rajtad is múlik sok minden, ez is igaz. Ha fáradt, stresszes/ideges vagy, nem, vagy nehezen fog menni az ágyban a szexre való "koncentrálás", nehezebben tudod elengedni magad, talán nem is kívánod, örülsz, ha megvagy, pihenhetsz végre, s le tudod adni a napi nehézségeket, a napi pörgés után lenyugodhatsz kicsit. Talán kicsit hosszabb előjáték kellene, már ha van türelmed hozzá....hosszabb idő kell ilyenkor az agynak, hogy átállhasson a szexre,csak ezt a párod nem biztos, hogy megérti-értékeli. Az enyém sem csinálja úgy sohasem, mint kellene, nekem is már vagy 12 éve nem jó vele, de nem is érdekli, nem tudom irányítani, befolyásolni, hogy úgy csinálja a dolgokat, hogy én is könnyebben-jobban át tudjam magam adni a hangulatnak-az érzésnek.... emiatt én már érzelmileg teljesen leváltam a férjemről....nem érdekel. Élünk egymás mellett. Emberileg nincs vele semmi gond , de az ágyban nem nagy szám... emiatt fejtörést is okoz kicsit... nyugodjak bele, hogy ez van, max vegyek kiegészítő termékeket,amikkel önkielégítést tudok végezni, de ebbe belegondolva, ha veszek is, s kicsit a hiányérzetem csökken, ez csak nem pótol egy igazi hús-vér férfit.
2018. márc. 1. 05:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se törődj bele...nem is úgy fogalmaznék, hogy az orgazmus a lényeg hanem az a csúcspont.

Vezesd rá a párod, hogy hogy csinálja neked.Mondjad mutasd.Rá kell vezetni.

Nekem mindig van orgazmusom, a párom el se tudna aludni ha úgy hagyna.Akkor nincs mikor én nem akarom, mikor csak ahhoz van kedvem, hogy őt kényeztessem.

Nagyon frusztráló lehet ez neked.

Közösen kell tenni érte de ha nem megy akkor új partner kell mert valószínűleg nem passzoltok.

2018. márc. 1. 07:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindig ott maradsz felhúzva kielégítetlenül, az hosszú távon hamar tönkre teszi a kapcsolatot. Nekem se lenne kedvem így szexelni. Szerintem az a legnagyobb baj, hogy a párodnak megfelel így, hogy csak neki jó, a leírtak szerint nem nagyon igyekszik, hogy téged kielégítsen. Nem illetek össze, lehet egy másik (kevésbé önző férfival) semmi gond nem lenne ezen a téren.
2018. márc. 1. 07:48
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

valószínűleg nem valami ügyes a barátod, vagy nem foglalkozik veled annyit.

nekem se megy mindig könnyen, de a barátom sose fejezte még be azzal, hogy na megunta, így jártam ha negyed óra alatt nem sikerült elérni semmit. ha kell, egy órát is foglalkozik velem. ezt most nem felvágásból írom vagy ilyesmi, hanem hogy vannak ilyenek, akiknek fontos hogy neked is jó legyen.

ha neked egyedül megy, akkor meg kéne mutatnod neki, hogy hogy csinálja hogy neked jó legyen. én is kérdeztem a barátomat, hogy mit hogy szeret, meg mondtam hogy irányítson, hogy megtanuljam mit élvez, és máskor tudjam úgy csinálni.

egyébként érdekes, vannak oktató videók arról, hogy mit kell nőkkel csinálni, és kommentekből eléggé úgy tűnik, hogy sok férfinek nem sok köze van a dolgokhoz.

2018. márc. 1. 08:50
 15/17 anonim ***** válasza:
23%
Nekem úgy tűnik, hogy te magad sem teszel meg mindent, hogy kielégítő legyen a szex a számodra...úgy és addig csináljátok, hogy te is elélvezz...ez elsősorban kommunikáció kérdése.
2018. márc. 1. 08:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Hat ha magadnak csinalod, es olyankor van orgazmusod, a mar mas. Azt hittem, hogy egyaltalan nincs. Akkor talan beszeld meg a paroddal. Mikor magadnak csinalod, akkor problema nelkul elmesz? probaljatok ki tobb technikat, pozt, lehet az segit. Pl. Volt aki oralisan izgatta a csiklomat, es frenetikus volt, massal ugyanez nem valtott ki belolem semmit, de kezzel meg nagyszeruen csinalja.

Esetleg probaljatok ki, hogy eloszor o izgat teged,megvarja mig elmesz, aztan utana kezdtek bele az pasi kenyeztetesebe, mikor mar te kielegultel.

2018. márc. 1. 10:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat. Azon leszek(leszünk) hogy ezt helyre hozzuk . Igen ha magamnak csinálom nincs gond úgy elmegyek. Megpróbáljuk azt is hogy hosszabb előjatekkal hogy fenn maradjon nálam az izgalmi állapot. Van amikor a csók és simogatás után már nem érzek izgalmi állapotot mert elmúlik és lehet hogy az is akadályozza az orgazmust.
2018. márc. 1. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!