Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élvezhetném a szexet ha soha nincs orgazmusom?
Szerintem se törődj bele...nem is úgy fogalmaznék, hogy az orgazmus a lényeg hanem az a csúcspont.
Vezesd rá a párod, hogy hogy csinálja neked.Mondjad mutasd.Rá kell vezetni.
Nekem mindig van orgazmusom, a párom el se tudna aludni ha úgy hagyna.Akkor nincs mikor én nem akarom, mikor csak ahhoz van kedvem, hogy őt kényeztessem.
Nagyon frusztráló lehet ez neked.
Közösen kell tenni érte de ha nem megy akkor új partner kell mert valószínűleg nem passzoltok.
valószínűleg nem valami ügyes a barátod, vagy nem foglalkozik veled annyit.
nekem se megy mindig könnyen, de a barátom sose fejezte még be azzal, hogy na megunta, így jártam ha negyed óra alatt nem sikerült elérni semmit. ha kell, egy órát is foglalkozik velem. ezt most nem felvágásból írom vagy ilyesmi, hanem hogy vannak ilyenek, akiknek fontos hogy neked is jó legyen.
ha neked egyedül megy, akkor meg kéne mutatnod neki, hogy hogy csinálja hogy neked jó legyen. én is kérdeztem a barátomat, hogy mit hogy szeret, meg mondtam hogy irányítson, hogy megtanuljam mit élvez, és máskor tudjam úgy csinálni.
egyébként érdekes, vannak oktató videók arról, hogy mit kell nőkkel csinálni, és kommentekből eléggé úgy tűnik, hogy sok férfinek nem sok köze van a dolgokhoz.
Hat ha magadnak csinalod, es olyankor van orgazmusod, a mar mas. Azt hittem, hogy egyaltalan nincs. Akkor talan beszeld meg a paroddal. Mikor magadnak csinalod, akkor problema nelkul elmesz? probaljatok ki tobb technikat, pozt, lehet az segit. Pl. Volt aki oralisan izgatta a csiklomat, es frenetikus volt, massal ugyanez nem valtott ki belolem semmit, de kezzel meg nagyszeruen csinalja.
Esetleg probaljatok ki, hogy eloszor o izgat teged,megvarja mig elmesz, aztan utana kezdtek bele az pasi kenyeztetesebe, mikor mar te kielegultel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!