Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar, ha egy srácnak van bőrhibája?
Tegyük fel, hogy aránylag jó teste van, de a bicepszénél striák (vagymiafészkesfenék) vannak. Nem szteroidozik, meg semmi ilyesmi, egyszerűen csak így jött ki a lépés.
(Igen, most magamról írtam harmadik személyben, csak így egyszerűbb volt általánosítani a kérdést. :D)
Tudom, hogy a legfőbb dolog az, hogy a barátnőmet zavarja-e (nem zavarja), de miután a barátnőm, meg is lepne ha zavarná. :D
Túl sokat, ha jól tudom, nem tehetek ellene, de azért az ellenszerötleteket is szívesen fogadom. :)
A pattanásokkal tud mit kezdeni egy bőrgyógyász műtét nélkül is, míg ezeket egy plasztikai sebész is csak 80%-ban tudja eltüntetni.
Abban a leütésben meg nem vagyok én annyira biztos, de azért kösz a választ. :D
inkább azt mondanám, hogy hegek, amikkel a plasztikai sebészed bírkózna, meg sokszázezres kezelések. A leütésre pedig nem kell ugrani, nem vagy te kutya. A rohadt heget a kezeden meg felejtsd el, vannak sokkal nagyobb problémák ennél. Az enyém bőrhiba, az enyém probléma. A tiéd nem.
Ha zavar, akkor ne egyél annyi tömegnövelő szart, és nem fogsz nőni mint a gomba (ráadásul vizesen)
Menjél el szertornázni, igaz hogy 3-4 év alatt, de olyan izomzatod lesz, hogy átmész a csukott betonfalon, és 2 méteres tagbaszakadt kopaszokat b.aszol földhöz, akik azt hiszik kemények.
szerintem nem ciki a bőrhiba
de az, hogy virtuskodsz az ge-cire...
kis surmó
20F
Jaj, édes Istenem. Abban az egy szerencsétlen mondatban mi volt a keménykedés és az ugrás? Ezért utálok neten keresztül kommunikálni. :D
Amúgy kösz, ez a szertorna dolog talán nem is rossz ötlet. Bár nem célom átgázolni egy betonfalon sem. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!