Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha mindig csak én keresem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha mindig csak én keresem a pasit?

Figyelt kérdés
Mindig csak én írok neki, viszont akkor nagyon érdeklődő és érzem rajta, hogy igazán érdeklem és nem csak kedvesség őslakosok válaszol. Ő nem nagyon szokott fent lenni, mert sokat dolgozik. Nem gáz ha én irok rá mindig?

2018. febr. 27. 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Gáz.
2018. febr. 27. 17:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Annyit senki sem dolgozik, hogy par mondatot irjon arra, aki erdekli. Nem kell kifogast keresni neki, szerintem annyira nem erdekelheted. Beszelget, ha irsz, aztan annyi.
2018. febr. 27. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jav.: hogy par mondatot ne irjon
2018. febr. 27. 17:33
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

őslakosok...

Gáz. Meg az is, hogy pasinak nevezed.

2018. febr. 27. 17:45
 5/11 anonim ***** válasza:
Gáz
2018. febr. 27. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy nem veszed észre mi a helyzet. Bocsánat az őszinteségért.
2018. febr. 27. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is gáz.

Nálam is volt már ilyen a pasi,nem is lett belőle semmi.

12órázok,sulizok,gyakorlatozok még is tudtam irni a "kiszemeltnek".

2018. febr. 27. 19:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy én vagyok a nagyon rossz ember, de miért nem tartjátok inkább a kapcsolatot személyesen és csak az időpontokat beszélitek le mondjuk neten? Vannak emberek, akik nem igazán szeretik a netes kommunikációt.

Ettől függetlenül lehet, hogy nem is érdekled, ilyen szempontból gáz a dolog, igen, bár ennyi infóból nem ismerjük az egész történetet, szóval ha úgy érzed nem érdekled a srácot, akkor abszolút gáz.

2018. febr. 27. 19:11
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
3 hónapot ba$zarintottam el egy ilyenre egyszer. Pedig elvileg mi kapcsolatban voltunk. Utólag kiderült, hogy ő volt kapcsolatban, csak nem velem, én csak a mellékes voltam...
2018. febr. 27. 19:31
 10/11 anonim ***** válasza:

De gáz.

Az érdeklődésnek kölcsönösnek kell lennie, nem egyoldalúnak.

Nincs értelme mentegetni, mert olyan nincs, hogy ráírni sincs ideje aki után érdeklődik.

2018. febr. 27. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!