Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt tapasztalatlan embert tanítani, de mégis mire?
Már tettem fel kérdést erről és fejlemények miatt újra feltenném, hogy most komolyan nem tudom felfogni, mit értetek tanítás alatt és ezzel mi ez a negatív fenhang? Nekem nem rég lett végre párkapcsolatom hosszú keresés után, mivel nem tudtam olyan lányt találni, aki vonzana és tetszenék neki, bezzeg azoknak kellettem volna, akik nekem nem tetszettek. Aztán végre 28 év után megtaláltam a barátnőmet.
Érdekes módon nem kellett engem tanítgatni és pátyolgatni, még az ágyban sem nagyon, igaz nem vagyok lepedőakrobata és eleinte elég hamar elmentem, de nem volt egy f...hiányos nő, akivel azon nyomban eredményeket kellett volna elérni, hanem megértő volt velem és élvezte is, mert bensőségesnek érezte. Annyi olyan választ látok, hogy lekezelően beszélnek az olyan emberekről, akiknek nem volt még szerencséjük tizenévesen párkapcsolatot találni és, hogy őket nincs kedvük tanítani, nem tudják, hogy működik egy párkapcsolat és bla bla bla.
Tőletek kérdezem akik ilyen válaszokat írtak, ti ennyire hülyének nézitek az embereket? Nem vagytok kicsit eltelve magatoktól? Élőben is ezt kaptam, hogy jobb lenne, ha csúnyább lányokat keresnék, hogy gyakoroljak rajtuk és jöhetnek a szebbek. Vagy prostit is kipróbálhatnék, hogy gyakoroljak előtte. Most, hogy van barátnőm, aki tetszik nekem és szeretem is, mert egy értékes nő, nem korlátolt, eszébe se jutott az, hogy én nem fogom rendesen kielégíteni és analfabéta leszek, nem értem minek kell azzal jönni, hogy a magunkfajták azok selejtek. Az élet nem ilyen egyszerű, hogy aki követi a sémákat azzal minden rendben van, de aki nem az fúj biztos mentálisan beteg meg hasonlók.
Tudod épp ez a szitu, hogy még nem érted mire kellene tanítani. Nem bántásból írom de arra amire az előző kapcsolatok tanítottak volna ha lettek volna. És itt nem elsősorban a szexről van szó de arról is. Bármit jól akar csinálni az ember ahhoz tapasztalat kell. Az autószerelőtől az orvosig és a párkapcsolatban is általában ránézésre jobban megoldja a problémát az aki tapasztalt mint a bármilyen tanult zöldfülű. Pár napi kapcsolat után kiírni, hogy hű de megy minden azért nem semmi. Pont ez a tapasztalatlanság. Majd ezt pár év múlva ird le ha még együtt lesztek és akkor is minden csodás lesz. 28 ev után az első kapcsolat nagyon elején Te még akkora eufóriában vagy hogy na...
A rózsaszín köd..tudod?! Aztan majd jön a realitás. Megsúgom, az elején még a legszarabb kapcsolatok is működni szoktak, ideig-óráig. Erről leszűrni a következtetést, hogy mennyire buták a többiek akik irogattak ide...Aztan meg jön a sírás, hogy meg lett valaki vezetve vagy pont hogyan lehetett ennyire hülye és ronthatta így el. (Ne legyen igazam)
Most egymást is hibátlannak látjátok de jó tudni senki sem az. És, hogy a hibáitokkal együtt tudtok e élni az majd kiderül ha elkezditek látni őket. Meg az első nagyobb össze zörrennésnél...
Vagyis ha azt hiszed nem kellett tapasztalat, hogy működjön a dolog akkor sok szerencsét de szerintem meg fogod tapasztalni, hogy bizony jó ha van.
bölcsen tetted, hogy kérdésként fogalmaztad meg a véleményed..
azt legalább nem tudják lepontozni :P
Nézd, én drukkolok, hogy minden jól sikerjön, hogy a mindennapokat, párkapcsolati konfliktusokat is tudd kezelni elsőre, majd ha nem lesz már a rózsaszín köd. Ha meg nem, hát az se karasztrófa, a következő kapcsolatnál már lesz ebben is tapasztalatod.
" igaz nem vagyok lepedőakrobata és eleinte elég hamar elmentem, de nem volt egy f...hiányos nő, akivel azon nyomban eredményeket kellett volna elérni, hanem megértő volt velem és élvezte is, mert bensőségesnek érezte"
Attól még, hogy egy nőnek hosszú távon nem elég, hogy bensőségesnek érzi a szexet, hanem vàgyik a kielégülésre is, attól még nem f...hiányos. ha te hamar belejöttél, ès ki tudod elégíteni, az jó. De nem minden szűz férfinak megy ez ilyen könnyedén, a végtelenségig meg nem lenne türelmes se férfi, se nő.
Azért látom még bőven vannak okoskodások. Túl nagy dobra veritek ezt a tapasztalatosdit. Én meg mondtam régebben is, hogy nem attól lesz valaki jobb, mert több tapasztalata van. Nem rózsaszín köd miatt mondom ezeket, hanem mert ez az igazság. Attól, hogy nem vagyunk együtt olyan régóta még nem azt jelenti, hogy automatikusan romolni fog. Adja az Isten, hogy ne legyenek nagy gondok és szeressük egymást sokáig, de azért sok hibámból tanultam. Ti akik tizenévesen kezdtétek még nagyon éretlenek voltatok és emiatt hiszitek azt, hogy a kapcsolatotoktól ennyit változtatok. Az ember enélkül is sokat változik, mert a kor előrehaladtával az átlag ember komolyabb lesz és szockultúrája is másabb lesz.
Nekem tizenéves koromban azért nem jött el, mert későn értem aztán sajnos a fejemre tojtak azok a lányok akik tetszettek volna. Rossz volt hallgatni állandóan a sok okoskodót, akik azzal jöttek, hogy ebben a korban már illene együtt lennem valakivel és lemaradásban leszek. Fiatalabb koromban tudjátok milyen szar volt ez? Később jöttem rá arra, hogy ezek csak pánikkeltések kb. annyit érnek, mint a Stop Soros plakátok és túl nagy dobra verik a kis tapasztalatukat. Hmm az is lehet, hogy fideszesek.
A kérdést azért is tettem fel, hogy üzenjek azoknak akik ebben a helyzetben vannak még, hogy semmivel sincsenek elkésve, ha ők is komolyat keresnek és szeretnék azt, hogy jók legyenek az ágyba nem a prosti a megoldás, hanem keressenek kitartóan és meghozza gyümölcsét! Na itt befejeztem a kérdések kiírását. Aki írta, hogy múlt héten is ezt írtam ki az téved, mert egy hete be se voltam jelentkezve itt. Remélem nem sokáig fogjátok ezt a tanítgatást komolyan venni lányok, mert ez megalázó gondololat, mintha analfabéta lenne a másik és ne legyetek önteltek azért, mert elvileg olyan sokat fejlődtetek az előző kapcsolatotok miatt.
Bennem nincs empátia? Most ez komoly? Azokután ezzel jössz, hogy itt az oldalon és az életben is sokan azzal a fekete-fehér nézetükkel jönnek, hogy a magam fajta ember akinek nem volt ebben szerencséje azzal agyi gondok vannak, selejtes míg akinek esetleg ölébe húlt és mondjuk szarrá csalta a párját, hát azzal minden rendben van legalább tapasztalt. Én is fekete fehéren festettem ezt le, mert vannak tényleg olyanok akiknek sajnos súlyos pszichiátriai esetek, ezért nem jön össze nekik és akinek már volt az hűséges, rendes a párjával.
Az életben rengeteg hasonló negatív sztereotípiákkal futottam össze, amik frusztráltak. Ebben az a dühítő, hogy ilyenkor nem az a közgondolkodás, hogy megértő legyen a másik fél, meghallgatni a történetét, hogy miért jutott ide, hanem legyártott ítéleteket gyártani, aztán megúszni ezt és jól járni. Pedig érdekes módon semmi defektem nem volt mellette, amit itt lefestettek, nem kellett csúnyábakkal gyakorolnom, prostikkal se. Ha esetleg ő is szűz lett volna eszembe se jutott volna leírni őt. Erről a témáról is beszélgettünk és ő is ezt tapasztalta, hogy túl vannak értékelve a párkapcsolatok, mikor ő is több, mint egy éve folyamatosan egyedűl volt nyaggatták azzal, hogy legyen már pasid, bulizz többet meg stb. Nagyon felgyorsult a világ és ez meglátszik a kapcsolatok minőségén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!