Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Árulkodó méretek?
Figyelt kérdés
Minap olvastam itt érdekes összefüggéseket a különböző testrészek méreteit illetően. Konkrétan a hüvely és a mellbimbó méretét hozták összefüggésbe. Régebben hallottam a férfi orr- nemi szerv összefüggést is. Én ezeken jókat derülök. Kíváncsi lennék milyen egyéb "árulkodó" méreteket ismertek. Ha lehet olyanokat írjatok amiket tényleg hallottatok valakitől, ne csak úgy képtelenségeket- poénból.2018. febr. 26. 13:35
1/15 anonim válasza:
Mi ezeken az érdekes? Semmi közük egymáshoz.
2/15 anonim válasza:
Én férfi láb/pénisz, ill. női láb/hüvely összefüggést hallottam.
3/15 A kérdező kommentje:
Pont az, hogy semmi közük egymáshoz, egyesek mégis összefüggést látnak. Gyakorlatilag hiedelmek. Nekem érdekes.
2018. febr. 26. 13:45
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi 2.:)
2018. febr. 26. 13:45
5/15 anonim válasza:
Nettó hülyeség :-) Akkor nekem nagy szerszámomnak kellene legyen, de sajna nem x-D
47láb, mindig mondtam, hogy sajna lecsúszott :'-D
6/15 A kérdező kommentje:
:)
2018. febr. 26. 14:12
7/15 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a férfi kinyújtott keze hossza megegyezik a farka méretével. Nem igaz.
Azt is, hogy a nők ajkainak árnyalata megegyezik a kisajkaik színével.
Ez nálam igaz, de mivel hetero nő vagyok, máson még nem tudtam csekkolni.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:))
2018. febr. 26. 16:33
9/15 anonim válasza:
Aki nagy cipőt hord, annak általában a lába is nagy. :)
10/15 anonim válasza:
Viszont azt észre vettem hogy a magasságukhoz mérten nagyobb lábú nőknek lehet mély a hüvelyük szóval extra mély is van köztük.Sőt ha pluszban extra hosszú ujjuk.Állítólag a női torzóval van kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!