Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tényleg kizáró ok, ha egy lány/nő nem rendelkezik telt idomokkal?
Tudom, hogy irreleváns idegen férfiak különböző véleményei alapján egy átfogó képet kialakítanom a témáról, de az utóbbi időben elég sok negatívumot hallottam (főként nőtársaimtól) az olyan lányokról, akik nem túl erősek mellben. Csak érdekel, hogy akik a kérdéshez tévednek, mit gondolnak arról, hogy a mell teszi-e a nőiességet. Nyilván része a történetnek, és átlátom miért vonzó, tényleg csak kíváncsiság.
Semmilyen véleményt sem pontozok le és tiszteletben tartom, amíg nem alpári módon van megfogalmazva. Köszönöm:)
Nekem az a vonzó, ha a nő testalkata arányos. Tehát egy szélesebb vállú vagy ducibb nőnek inkább a nagy mellek állnak jól, míg a vékonyabb nők kis mellekkel is vonzóak lehetnek.
Az persze odavonzza a tekintetem, ha valakinek különösen nagy mellei vannak és még rátesz azzal, hogy ki is pakolja a kirakatba, de ettől még nem hívnám randira nagyobb eséllyel, mint más átlagos nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!