Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves, sovány, hosszuhajú, lányos arcu fiú, és egy lány között tényleg annyira nagy a különbség?
Figyelt kérdés
mert láttam egy fórumon egy ilyen fiút, aki tett fel magáról képeket, és totál lánynak nézett ki, és elgondolkodtam ezen a dologn. most légyszi vonatkoztassunk el a nemiszervektől. ha kell kép, mailben elküldöm.
15/f
2010. jún. 8. 16:53
11/30 A kérdező kommentje:
nem akarok együt lenni vele, mert nem magyarországon lakik, csak megtetszett.
2010. jún. 8. 17:06
12/30 anonim válasza:
Na már értem! Vannak egészen nőies srácok is, akiket sokszor lánynak néznek. Gondolom erre gondoltál. Így igazából külsőre nincsen különbség, mivel az egész tartása mindene lehet lányos, leszámítva a melleket! De ha együtt akarsz lenni valakivel, hozzá tartozik a szex így nem lehet eltekinteni attól hogy fiú. Vagy arra gondolsz hogy meleg vagy és ugy vagy együtt valakivel akit tudja te fiú vagy,de nem szólnak meg az utcán mert nőnek nézel ki? Nem értem...
13/30 A kérdező kommentje:
nem vagyok meleg, hanem hetero, de elég nyitott vagyok, és csak megláttam egy ilyen fiúról egy pár képet, és nagyon szép volt, ezért elgondolkodtam, hogy mennyi is a különbségt a lányok és a fiúk közt, és gondoltam megkérdezem hogy mások hogy gondolják ezeket. azért szexelni nem tudnék vele, mert a számba nem venném a micsodáját, fúj! de lehet sima olyan tapogatásba benne lennék.
2010. jún. 8. 17:13
14/30 anonim válasza:
jaa. szóval te voltál az..xD én meg összekevertelek egy másik kérdezővel, akitől mailt vártam. degááz.xD
amúgy.. szerintem nem annyira lányos..xD
15/30 A kérdező kommentje:
hát szerintem meg nagyon lányos:D
2010. jún. 8. 17:30
17/30 hennike válasza:
jah, vágom.... te is pasi vagy oké.
itt olvasgatom mióta kiírtad a kérdést, sikerült értelmeznem.
lehet biszexvagy...
20/30 anonim válasza:
Ha nyitott vagy és érdekel a srác, akkor lehet, hogy nem a heteró a jó megnevezés, hanem a biszexuális. Bár kár a szavakon lovagolni...
Szerintem aranyos a srác. Kicsit emlékeztet a yaoi-okban az ukékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!