Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, igaz az, hogy ha igazán beleszerettek egy nőbe nehezen engeditek el, vagy sokára felejtitek őt?
Ez éppúgy változó mint a nőknél.
Nők között is vanna olyanok akik könnyedén tudnak bánni ezekkel a dolgokkal,
ugyanakkor férfiak közt is vannak olyanok akik nehezen engedik el, nehez3en felejtik el az előzőt.
Ez lehet egyénfüggő, sőt, korfüggő, esetfüggő is.
Pl. tizen-huszon... éves koromban nem okozott ez gondot. Ha vége volt egy hosszú kapcsolatnak, kb. 1 hónapig volt rossz, majd mentem tovább.
Most, 40 éves fejjel 2 éve dolgozom azon hogy el tudjam engedni végre a tönkrement kapcsolatomat. És még most sem tudnék kitűzni időpontot, hogy "na, ahogy haladok, kb. nyárra már jól leszek..."
Én csak azért emlékszem azokra, akikbe bele élvezhettem, mert voltam az életben kb huszon-néhány nővel, de összesen csak 4 engedte a bele élvezést. Ami egy rohadt jó dolog és a mai napig emlékszem rájuk és köszönöm nekik.
26/F
Nem igazán, hanem erősen, és ez minden emberre igaz.
Nem. A szerelem, nálam szerelem. Az elején lévő rózsaszín köd a legrosszabb időszak nekem. A köd kitisztulása után a még rózsaszínebb valóság marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!